SÖZCÜK aLtı Hece ? 1549070940 1549070940 kelimealtihece5c54f260bff21kelimealtihece5c54f260bff21 http:img214imageshackusimg214159999989695uz0 Bir GÜn AğLarken Görürsen Beni Sanmaki sana AğLıyorum Seni Severek NasıL Bir Kusur Yaptım Ona AğLıyorum GözLerimden Akıcı Her DamLa Yaş Sanmaki Senin İçin Seni GözyaşLarımLa Boğacak Okyanusu Yüklemek İçin Sevgi Nedir BiLİrmisin Sen ? Aşk İçin öLÜrmüsün Sen ? Sen Aşktan Ne anLarsınki ? öLmeyi Göze aLasın Sen Hani Her AşıkLar DerLerya Birbirine Sadecene İki Kelime aLtı Hece DiyebiLİrmisin Sende O İki KeLİmeyi Sadecene KaLbinLe Bİr Seferde Seni Seviyorum Çağırmak AğızLa SöyLenmez Seviyorsan Eğer KaLbinLe Haykır Bir Kerede Korkma Sevmekten Hasar GeLmez Taş oLmuş O KaLbine Aşıksan Kesin Et Gizleme Aşkını Neden Kİmden SakLıyorsun Sevdanı ? Niçin Esirgiyorsun Bu sözLEri Benden ? Neden SöyLemiyorsun Dinlemek İstedikLerimi ? Ben Yine Ne SöyLediğimi BiLmiyorum Kime soyLuyorum Bu LafLArı Kime ? KaLbi Taşdan Birine Duvara SöyLesem ÇatLArdı Bu SözLerden Rüzgara SöyLesem Esmezdi Bundan Böyle Hüznünden Yağmura SöyLesem Yağmazdı Artık KAhrından Ama Ben sana SöyLüyorum Sana KaLbi Taşdan Bir Sana SeviYorsan Haykır Sevgini Geç oLabiLİr Bu Gün oLdugı Gibi