Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kelime-i Şehadet ve Anlamı

Kelime-i Şehadet ve Anlamı
0
253

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Sözcüki Şehadet Okunuşu

Eşhedu en lâ ilâhe illellâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlü

Sözcüki Şehadet Anlamı
Ben tanıklık ederim ancak Allah'tan başka İlah yoktur Yine tanıklık ederim ama Hazreti Muhammed (sas) Allah'ın kulu ve Peygamberidir

Sözcüki Tevhid ve Anlamı *

Similar threads

Kelimei Şehadet Okunuşu Eşhedu en lâ ilâhe illellâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlü Kelimei Şehadet Anlamı Ben şahitlik ederim ki Allah'tan başka İlah yoktur Yine şahitlik ederim ki Hazreti Muhammed (sas) Allah'ın kulu ve Peygamberidir
Cevaplar
1
Görüntüleme
315
Kelimei Şehadet nasıl söylenir Sözcüki Şehadet getirmek biz Müslümanlar için çok önemlidirKelimei Şehadet getirmek dinimizin yani İslam dininin 5 şartından ilkidirSözcüki Şehadet'in birincil kısmında Allah'tan başka ilah olmadığına, ikinci kısmında ise Peygamber Efendimiz Hz Muhammed'in sav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
kelimeyi şehadet in anlamı Sözcüki Şehadet Okunuşu “Eşhedu en lâ ilâhe illellâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Resûlü Sözcüki Şehadet Anlamı “Ben tanıklık ederim oysa Allah ’tan başka Tanrı yoktur Yine tanıklık ederim ama Hazreti Muhammed (sas) Allah ’ın kulu ve Peygamberidir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Sözcük–i Tevhid Arapca Yazılışı Kelimei Tevhid'in Arapça yazılışı Sözcüki Tevhid'in Türkçe okunuşu Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Rasûlüllah Sözcüki Tevhid'in anlamı Allah ’tan başka tanrı yoktur Hazreti Muhammed (sas) Allah ’ın Peygamberidir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
256
İman Nedir, Nasıl İman Ederiz? iman nedir çeşitleri iman çeşitleri nelerdir nedir nelerdir imanın İman'ın sözcük anlamı, herhangi bir şeye güvenmek demektir Dindeki anlamı ise; Peygamberimiz Hz Muhammed (sav)'in Cebrail adındaki melek aracılığı ile Allah'tan aldığı bilgilerin doğruluğuna emin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt