Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kelime i tevhid hatmi nasıl yapılır?

Kelime i tevhid hatmi nasıl yapılır?
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kelimei tevhid hatmi nasıl yapılır

Tevhid Hatmi bir kişiyle de, cok kişiyle de yapılabilecek olan bir hatimdir Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Kelimei Tevhid’in okunmasıdır

Hatim memuru 700 fasulye veya taş hazırlar Evvela neye okunuyorsa niyet eder Bir, Fatiha Suresi ve uc ihlas suresi okur ruhaniyete hediye eder

Ele alınan tesbihin her bir tanesi icin “La İlahe İlla’llah denir ve her tesbih yuze tamamlandıktan sonra

“La İlahe İlla’llah Muhammedur RasUlullahdenir Her fasulye icin 100 Kelimei Tevhit okunur

Neticede 70000 adet soylenmiş olur Okuma bitiminde Aşrı Şerif ve Kur’anı Kerim’in hatim duası okunur

Similar threads

tevhid hatmi nasıl yapılmalı tevhid hatmi hakkında bilgi tevhid hatmi nasıl yapılır Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Kelimei Tevhidin okunmasıdırbirden fazla kişiylede yapılabilir Hatim memuru 700 fasulye veya taş hazırlar Evvela neye okunuyorsa niyet eder Bir, Fatiha Suresi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
olenin arkasından cekilen tesbih duası kelime i tevhid hatmi nedir kelime i tevhid hatmi duası kelime i tevhid hatmi nasıl yapılır Tevhid Hatmi bir kişiyle de, cok kişiyle de yapılabilecek olan bir hatimdir Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Kelimei Tevhidin okunmasıdır Hatim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
sözcüki tevhid hatmi nasıl yapılır Tevhid Hatmi bir kişiyle de, çok kişiyle de yapılabilecek olan bir hatimdir Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Sözcüki Tevhid ’in okunmasıdır Hatim memuru 700 fasulye ya da taş hazırlar Evvela neye okunuyorsa kasıt eder Bir, Fatiha Suresi ve üç ihlâs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Tevhid Hatmi Fazileti nedir Kelimei Tevhid Hatmi Fazileti nedir Kelimei Tevhid Hatmi Fazileti “Bir kimse, kendisi veya başkası icin yetmiş bin adet kelimei tevhid (kelimei tayyibe) okursa, gunahları afv olur (Hadisi ŞerifMakamatı Mazhariyye) “Hatmi tehlil yapıp, sevabını olulerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Kelimei Şehadet Ve Kelimei Tevhid Anlamı Kelimei Şehadet İşte bu kelimelerle oluşan şehadet, kimi icin bir arınış, bir yeniden başlayış, kimi icin tamamen değiştirmesidir hayatını ve yaptıklarını… Ama en onemlisi tum mu ’minler icin taşıdığı anlam hic şuphesiz ki aynı; yalnız ve yalnız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt