Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kelime i tevhid hatmi nasıl yapılır?

Kelime i tevhid hatmi nasıl yapılır?
0
190

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
sözcüki tevhid hatmi nasıl yapılır

Tevhid Hatmi bir kişiyle de, çok kişiyle de yapılabilecek olan bir hatimdir Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Sözcüki Tevhid ’in okunmasıdır

Hatim memuru 700 fasulye ya da taş hazırlar Evvela neye okunuyorsa kasıt eder Bir, Fatiha Suresi ve üç ihlâs suresi okur ruhaniyete armağan eder

Ele alınan tesbihin her bir parça başına için “Lâ İlâhe İlla ’llâh denir ve her tesbih yüze tamamlandıktan sonra

“Lâ İlâhe İlla ’llâh Muhammedür Rasûlüllahdenir Her fasulye için 100 Kelimei Tevhit okunur

Sonuç Olarak 70000 adet söylenmiş olur Okuma bitiminde Aşrı Şerif ve Kur ’anı Kerim ’in hatim duası okunur *

Similar threads

olenin arkasından cekilen tesbih duası kelime i tevhid hatmi nedir kelime i tevhid hatmi duası kelime i tevhid hatmi nasıl yapılır Tevhid Hatmi bir kişiyle de, cok kişiyle de yapılabilecek olan bir hatimdir Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Kelimei Tevhidin okunmasıdır Hatim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
kelimei tevhid hatmi nasıl yapılır Tevhid Hatmi bir kişiyle de, cok kişiyle de yapılabilecek olan bir hatimdir Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Kelimei Tevhid’in okunmasıdır Hatim memuru 700 fasulye veya taş hazırlar Evvela neye okunuyorsa niyet eder Bir, Fatiha Suresi ve uc ihlas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
tevhid hatmi nasıl yapılmalı tevhid hatmi hakkında bilgi tevhid hatmi nasıl yapılır Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Kelimei Tevhidin okunmasıdırbirden fazla kişiylede yapılabilir Hatim memuru 700 fasulye veya taş hazırlar Evvela neye okunuyorsa niyet eder Bir, Fatiha Suresi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Sözcük–i Tevhid Arapca Yazılışı Kelimei Tevhid'in Arapça yazılışı Sözcüki Tevhid'in Türkçe okunuşu Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Rasûlüllah Sözcüki Tevhid'in anlamı Allah ’tan başka tanrı yoktur Hazreti Muhammed (sas) Allah ’ın Peygamberidir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
Kelimei Tevhid Arapça okunuşu لَا اِلَهَ اِلَّا اللهْ مُحَمَّدُ الرَّسُولُ اللهْ Kelimei Tevhid'in Fazileti (Hadisi Şerifler) * La ilahe illallah diyen belâ ve sıkıntılardan kurtulur Bezzar * Ağır hastayı, La ilahe illallah demeye zorlamayın, sadece telkinde bulunun Dare Kutni * Son sözü La...
Cevaplar
0
Görüntüleme
279
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt