Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kelime i tevhid hatmi nasıl yapılır

0
157

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
olenin arkasından cekilen tesbih duası
kelime i tevhid hatmi nedir
kelime i tevhid hatmi duası

Tevhid Hatmi bir kişiyle de, cok kişiyle de yapılabilecek olan bir hatimdir Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Kelimei Tevhidin okunmasıdır

Hatim memuru 700 fasulye veya taş hazırlar Evvela neye okunuyorsa niyet eder Bir, Fatiha Suresi ve uc ihlas suresi okur ruhaniyete hediye eder

Ele alınan tesbihin her bir tanesi icin “La İlahe İllallah denir ve her tesbih yuze tamamlandıktan sonra

“La İlahe İllallah Muhammedur RasUlullahdenir Her fasulye icin 100 Kelimei Tevhit okunur

Neticede 70000 adet soylenmiş olur Okuma bitiminde Aşrı Şerif ve Kuranı Kerimin hatim duası okunur

alıntı

Similar threads

tevhid hatmi nasıl yapılmalı tevhid hatmi hakkında bilgi tevhid hatmi nasıl yapılır Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Kelimei Tevhidin okunmasıdırbirden fazla kişiylede yapılabilir Hatim memuru 700 fasulye veya taş hazırlar Evvela neye okunuyorsa niyet eder Bir, Fatiha Suresi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
kelimei tevhid hatmi nasıl yapılır Tevhid Hatmi bir kişiyle de, cok kişiyle de yapılabilecek olan bir hatimdir Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Kelimei Tevhid’in okunmasıdır Hatim memuru 700 fasulye veya taş hazırlar Evvela neye okunuyorsa niyet eder Bir, Fatiha Suresi ve uc ihlas...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
sözcüki tevhid hatmi nasıl yapılır Tevhid Hatmi bir kişiyle de, çok kişiyle de yapılabilecek olan bir hatimdir Tevhid hatmi; 70000 (Yetmiş bin) adet Sözcüki Tevhid ’in okunmasıdır Hatim memuru 700 fasulye ya da taş hazırlar Evvela neye okunuyorsa kasıt eder Bir, Fatiha Suresi ve üç ihlâs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Tevhid Hatmi Fazileti nedir Kelimei Tevhid Hatmi Fazileti nedir Kelimei Tevhid Hatmi Fazileti “Bir kimse, kendisi veya başkası icin yetmiş bin adet kelimei tevhid (kelimei tayyibe) okursa, gunahları afv olur (Hadisi ŞerifMakamatı Mazhariyye) “Hatmi tehlil yapıp, sevabını olulerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Kelime İ Tevhid okunuşu Kelime İ Tevhid anlamı Kelimei tevhid şu şekildedir La ilahe illallah, Muhammedun resulullah Kelimei tevhidin fazileti Muslumanın her fırsatta soylediği Kelimei tevhidin fazileti coktur Hadisi şeriflerde buyuruluyor ki: (La ilahe illallah diyen bela ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt