Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kelimelerin Anlamları

Kelimelerin Anlamları
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bazen bir kulağımızdan girip diğerinden cıkan ucucu sesler, neleri getirip, neleri goturduğu farkında bile olunamayan Bazen de o kadar şiddetle sarsan ki benliğimizi yuklendiği anlamdan otesini bize dahi taşıtmayan

En vefalı,

en zor bulunan,
en yanıbaşımızda,
en acıtan,
en sevdiğimiz
ve hep ozlenen, hep aranılan
Dost

Bazen gun ağardığında gokyuzundeki guneşi alıp dudaklarınıza dokundurtan, bazende karanlıklar basıncaya kadar soylenemeyen, esirgenen ya da unutulan
Gunaydın

Bazen yanı başındayken, hep seninle olacakmış kadar aşinalaşıp umarsızlaştığın, bazen de kıymetini, onemini, sevgisini ve şefkatini artik ağlayarak ozlemiyle paylaştığın
Anne

Bazen hiddetinden korktuğun, gucunu devleştirdiğin, her turlu sorumluluğu yukleyipte elinle ittiğin, bazende arkadaş olup, gezdiğin, ornek aldığın, yureğindeki sınırları sonsuza kadar actığın, taptığın
Baba

Bazen eninde sonunda sen benim olacaksın, bende senindiyeceğin kadar keskin ve kesin, Bazen de aradığın sonsuzluğa kavuşturacak kadar hem uzak hem de yakin ama senin
Olum

Bazen cok bilinmeyenli bir denklem icinde suruklenip kaybolup gittiğin, bazende basitliği karşısında afallayıp, alaya alıp, kucumsediğin, esgectiğin
Hayat

Bazen torpil de yapsan nafile, suresi başından kısaltılmış bir imtihan, bazen de bir bedende dokuz kez formatlanmış bir yasam
Omur

Bazen saclarına ak dusene kadar arayıp da bulamadığın en guzel hayal, en buyuk armağan, en buyuk duş, bazen de bolca bulup insafsızca harcadığın, lackalaşmış, anlamı kaybolmuş, bir yokoluş bir duşuş
Aşk

Karnin her zaman tokken, sırtın pekken, gonlun hoşken dahi en buyuk aclığın, fazla bulunca değerini ilemeyip, şımardığın, gıdım gıdım oldurup de yokettiğin, sactığın
Sevgi

Bazen bir kerecik işitebilmek icin hem kactığın hem kovaladığın, bazen de olur olmaz yerde soyleyip abartarak batırdığın, battığın
Saygı

Bazen değil her zaman butun kişiliklerin boy aynası Yansıdığınyansıttığın
Evet

Bazen acımasızca dudaklarından cıkmasına izin verdiğin insafsızlığın, bazen de soyleyip hem ezdirdiğin hem de altta kaldığın!
Hayır

Bazen tadabilmek icin tadını beyazlara siyahlara ciceklere ve umutlara dolandığın, dolandırdığın, bazende kurtarabilmek icin ozgurluğu, tek parca kalabilmek adına savaştığın
Evlilik

Bazen gun icersinde comertce sunabilecek kadar gonullere ilik bir meltem, tatlı bir su olup aktığın, bazen de bir kerecik duyabilmek ve soyleyebilmek icin seni kavuran yalnızlığa huzunlerle daldığın
Merhaba

Bazen seni sevdiğin herşeyden ayıracak korkusu ile duymamak icin kulaklarını eze eze tıkadığın, bazen de sabah'ları karşılamak icin, gece'lere soyleyip, yıldızlarla allayıp pulladığın
Allahaısmarladı k

Bazende bir kelimeyi başka bir kelime ile, onları da başka başka kelimelerle tanıştırıp, dunyanın en duşunulur yapısını oluşturduğun anlamlar dinamiğin
Cumle

Cumle ?
Sahi, cumle dedim de aklıma geldi; Sadece 3 kelimeyi seferber ederek sonrada onları yanyana dizerek yureğimin sesini de anlamına katarak oluşturduğum en favori cumlemi acıklıyorum;
Seni cok seviyorum
Gec kalmadan iste!
Hic bir şey zamanında gecdeğildir cunku

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,143Kullanıcılar
XmaxdSon üye
Üst Alt