Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kelin ilacı olsa başına surer atasozunun anlamı nedir

Kelin ilacı olsa başına surer atasozunun anlamı nedir
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kelin ilacı olsa başına surer atasozunun anlamı,Kelin ilacı olsa başına surer atasozu,Kelin ilacı olsa başına surer anlamı nedir,

Kelin ilacı olsa başına surer
Yardıma muhtac olan kişi, ihtiyac duyduğu şey konusunda kendi dururken başkasına yardım edemez Kendi derdine care bulamamış, kendi işini halledememiş ki, başkasına nasıl yardım etsin?

Similar threads

Kelin ilacı olsa başına sürer atasözünün anlamı,Kelin ilacı olsa başına sürer özdeyiş,Kelin ilacı olsa başına sürer anlamı nedir, Kelin ilâcı olsa başına sürer Yardıma fakir olan kişi, gereksinim duyduğu şey konusunda kendi dururken başkasına takviye edemez Kendi derdine çare bulamamış, kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Kele koseden yardım gelmez atasozunun anlamı,Kele, koseden yardım gelmez anlamı nedir,Kele, koseden yardım gelmez anlamı Kele, koseden yardım gelmez Yardıma muhtac olan kişi, ihtiyac duyduğu şey konusunda kendi dururken başkasına yardım edemez Kendi derdine care bulamamış, kendi işini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Resimli Atasozleri ve anlamları Atasozleri ve anlamları resimli Kelin ilacı olsa, kendi başına surer Anlamı: Faydası olmayacağını bildiğimiz kimselerden yardım beklememeliyiz imagesresimliatasozleri5afd85375f1be Kedi uzanamadığı ciğere “mundar der Anlamı : Bazı insanlar cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Kele köseden destek gelmez atasözünün anlamı,Kele, köseden takviye gelmez anlamı nedir,Kele, köseden yardım gelmez anlamı Kele, köseden takviye gelmez Yardıma fakir olan kişi, gereklilik duyduğu şey konusunda kendi dururken başkasına takviye edemez Kendi derdine çare bulamamış, kendi işini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
yardımlaşma ve dayanışma ile ilgili atasozleri ve anlamları Derdini soyleyemeyen, derman bulamaz: Caresizlik icinde bocaladığımız bircok durumlar vardır ki başkalarına acılamadığımız icin bir cıkış yolu bulamayız İnsanın tek başına halledemeyeceği muşkuller olabilir Bu durumda bize yardımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt