Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kelle Paça Çorbası

Kelle Paça Çorbası

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kelle Paça Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet temizlenmiş koyun kellesi
*4 adet temizlenmiş koyun bacağı
*1 tatlı kaşığı sumak ekşisi
*1 çay kaşığı biber salçası
*2 diş sarımsak
*Tereyağ, pul biber, tuz, sirke

Kelle Paça Çorbası Tarifi Yapılışı Temizlenmiş kelle ve ayakları düdüklü tencereye koyup üzerini kaplayacak kadar su koyduktan sonra 1 saat pişiriyoruz Pişen kelle ve paçaları ayrı bi tepsiye alıp soğuduktan sonra etlerini didikliyoruz Beyni dili ve yanak etini isteğinize göre ayrı yapabilirsiniz, herkes yemez yağlı olduğu için Haşladığımız suyu kemik kırıntısı olmasın diye ayrı bir tencereye süzgeçten geçirerek koyuyoruz daha sonra didiklediğimiz etleri ve sumak ekşisini içerisine atıp, 1520 dk kaynatıyoruz Kaynarken bir tava içerisinde tereyağı salçayı ve pul biberi eritip kaynayan suya döküyoruz Sarımsak ve sirkesini ister pişerken içerisine bırakın isterseniz kaselerinize koyun
Afiyet olsun
 
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt