Kellerİn İnandiĞi Yalanlar 1 Bana yakışıyor 2 Erkeklik hormonu testeron fazla salgılanınca saçlar dökülürmüş Yani pozitif erkekler kel olurmuş Ne dek kellik öyle erkeklik 3 Tarihe bir bakın, bütün büyük adamlar keldir 4 Bütün saç kozmetikleri para tuzağı 5 İstesem saç ektiririm fakat insanın doğal hali daha hoş 6 Zeki ve Marjinal kadınlar kelleri seksi buluyor 7 Kelliğimle dalga geçilmesine kızmıyorum çünkü o benim kusurum değil, karizmamın bir parçası 8 Benim saç kurutma derdim yok neyseki Şükrediyorum halime 9 Benim babamın kirpi gibi saçlari vardı 10 Çekicilik beyinden gelir, üzerindeki kıllardan değil 11 Sen kafanı kazıtsan sana yakışmaz Kafa derin benim ama kadar akıcı ve benim oysa gibi yüz fizyonomisine yerinde olmalı 12 Tarihte Japon dövüşcüleri kafalarını kazıtıp daha erkek görünürlermiş 13 Antropolojide zekaya kötüye işaret eden kıvrımlı beyine sahip kafatasları cilt yüzeyi, genelde fazla saça müsait olmamaktadır 14 Bir adamın kafasında ya kıl yada zihin olur 15 Maden olan yerde ot bitmez KAYNAK:NETNETİCOM