Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kemah Haritası

Kemah Haritası

Similar threads

Erzincan'daki Millet Eğitim Merkezleri adresleri Erzincan Ahali Eğitim Merkezleri Erzincan'daki Halk Eğitim Merkezleri Çayırlı Ahali Eğitim Merkezi Ahali Eğitim Merkezi ÇayırlıErzincan Çayırlı, Erzincan Tel: 4463112084 Faks: 4463112084 İliç Halk Eğitim Merkezi Kazım Karabekir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Erzincan Tüketici Hakları İl Ve İlçe Hakem Heyetleri Telefon Erzincan Alıcı Hakları İl Ve İlçe Hakem Heyetleri Telefon Numaraları İl Tüketici Hakları Sorunları Hakem Heyeti Telefon Numarası : 214 61 35 İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri Telefon Numaraları Çayırlı 3112337 İliç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Üzümlü İlçe Haritası Erzincan Üzümlü Haritası Üzümlü, Erzincan'ın 9 ilçesinden biri Eski adı Cimin olan Üzümlü, 32000 nüfusuyla Erzincan'ın en topluluk ilçesidir Lakin ilçe 2000'li yılların başından itibaren göç bölge değil göç veren pozisyonundadır İlçeye ast Altınbaşak, Bayırbağ ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Erzincan ilçelerinin posta kodları,Erzincani Posta Kodu, Erzincan Posta Kodları, Erzincan posta kodu nedir? Erzincan posta kodu kaç? Erzincan Posta Kodu 24000 Erzincan İlçe Posta Kodları Erzincan Çayırlı Posta Kodu 24500 Erzincan İliç Posta Kodu 24700 Erzincan Kemah Posta Kodu 24400...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Erzincanın tarihi eserleri, Erzincanın tarihi mekanları, Erzincanın tarihi güzellikleri Erzincan Kalesi: Yapılış târihi bilinmemektedir Günümüze sâdece antre kapısı ulaşabilmiştir Mengücükler devrinde esaslı bir tâmir görmüşür Sultan Alâeddîn Keykubat göre, Moğol tehlikesine aleyhinde tâmir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt