Kemal Doğulu Kimdir ? kemal doğulu kimdir,bu stil benim jürisi kemal doğulu kimdir,işte benim stilim jürisi kemal doğulu kimdir,kemal doğulu kaç yaşında,kemal doğulu nereli 48236 48236 kemaldogulukimdir5c5a529adab97kemaldogulukimdir5c5a529adab97 280 280 Kemal Doğulu Kimdir ? kemaldogulu1jpg48236 Kemal Doğulu Kimdir ? kemaldogulu1jpg48236 Bu Stil Benim yarışması Show Tv'de bütün hızıyla sürüyor Biri Bizi Gözetliyor'dan hatırladığımız Öykü Serter'in sunuculuğunda sürekli yarışmanın jüri üyeleri Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve İvana Sert Hafta içi öğleden daha sonra kuşağında yayınına devam edilen Bu Stil Benim yarışmasında bilindiği üzere hafta sonları cumartesi geceleri bir birey yarışmadan eleniyor Kemal Doğulu Kimdir; 14 Ekim 1979 yılında Mersin'de doğan Kemal Doğulu, beş kardeşin en büyüğüdür Reklamlarda görmeye alışılmış olduğumuz oyuncu Kadir Doğulu'nun kardeşidir Kemal Doğulu'nun hayali ufak yaşlardan beri bayan kuaförü olmaktı 12 yaşında Mersin'de kuaförlük yapan akrabasının yanına girerek çıraklık yapmaya başladı Amcasının isteğiyle İmam Hatip Lisesi'ne kayıt olan Doğulu, burada başarılı olamadı ve Anadolu Lisesi'ne sınavlarına girerek, bu liseye geçiş yaptı Şanlıurfa Harran Üniversitesi'ni kaznanan Kemal Doğulu, pazarlama bölümünü okurken, okulun bitmesine 2 sene kala İstanbul'a gelerek yine kuaförlük yapmaya başladı Moda dergilerine saç tasarımı yaparken, ayı zamanda makyaj alanında da uzmanlaşmaya başladı Makyajları süre içerisinde beğenmeye başladı sonra fotoğrafçılık işlerine de el atan Doğulu'nun çektiği fotoğraflar moda dergilerinde yayınlanmaya başladı Bütün bu işlerin devamı ve tamamlayıcısı olarak imaj danışmanlığı ünvanını aldı Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Demet Akalın, Gökhan Özen, Hande Yener gibi ünlü isimlerin imaj danışmanı olarak ödev yaptı Hande Yener ile çalıştığı sırada, bir konserde raslantı onun vokalistliği yaptı Müzik dünyasına atılmış oldu ve 2008 yılında electronik sesli singleını çıkardı Toplam 5 albümü yer alan Kemal Doğulu, 2019 eylülünde Show Tv ekranlarında başlayan Bu Tarz Benim Yarışması'nda jüri üyeliği yapmaktadır