Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kemal Kılıcdaroğlu Reklam Şiiri

0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
CHP nin Reklam Şiiri,chp kemal kılıcdaroğlunun okuduğu şiir, onlar esip gurlesin temiz bir yurek gerek şiiri

onlar esip gurlesin temiz bir yurek gerek

Babam bana derdi ki eğri kendin belli eder
Zulme boyun eğmem ben yalan ne dir bilmem ben
Gucle gozu donmeyen temiz bir yurek gerek

Babam bana derdi ki eğri kendin belli eder
Zulme boyun eğmem ben yalan ne dir bilmem ben
Gucle gozu donmeyen temiz bir yurek gerek

Similar threads

Kemal Kılıçdaroğlu Reklam Şiiri cumhuriyet halk müziği partisi şiiri CHP son yeni reklamı temiz bir kalp gerek şiiri CHP nin Reklam Şiiri chp kemal kılıçdaroğlunun okuduğu şiir onlar esip gürlesin temiz bir kalp gerek onlar esip gürlesin temiz bir kalp lüzum Babam bana derdi oysa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Yunus Emrenin Guzel Sozleri Az soz erin yukudur, cok soz hayvan yukudur Biz gelmedik dava icin, Bizim işimiz sevda icin, Dostun evi gonullerdir, Gonuller yapmaya geldik Bir kez gonul yıktın ise Bu kıldığın namaz değil Yetmiş iki millet dahi Elin' yuzun' yumaz değil Sabır saadeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 'Cumhurbaşkanı adaylığı' sorusunu yanıtlayan CHP lideri, " Bizim adayımızı ittifak belirleyecek. Millet ittifakı olarak birden fazla adayımız olabilir" dedi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Serseri Arabesk Delikanlı Sozler Serseri Arabesk Delikanlı Damar Mesajlar Gozlerin gozlerime değdiğinde felaketim olurdu ağlardım Ne zaman ayrılık saati gelse icimdeki gullerin boynu bukuk bir zaman kalırım oylece Neden sonra gittiğini anlarım icimde guller ağlar ben ağlarım Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Maupassant, Cehov Tarzı Hikaye Ornekleri Maupassant, Cehov Tarzı Hikaye Maupassant Tarzı Hikaye Orneği: Pembe İncili Kaftan Pembe İncili Kaftan Buyuk kubbeli serin an, bugun daha sakin, daha golgeliydi Pencerelerinden suzulen mavi, mor, sincap rengi bahar aydınlığı, cinilerinin yeşil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
318
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt