Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kemal Kılıçdaroğlu'na Kuşadası'nda yumurtalı saldırı

Kemal Kılıçdaroğlu'na Kuşadası'nda yumurtalı saldırı
0
32

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
Kemal%2DKilicdaroglu%2Dna%2DKusadasi%2Dnda%2Dyumurtali%2Dsaldiri%2D224800%2Ejpg

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin insanını seviyorum ve güveniyorum. Adalet hissine güveniyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar bu kardeşiniz Türkiye’nin çağdaş uygarlığı için, demokrasisi, cumhuriyeti, bayrağı ve vatanı için ne gerekiyorsa yapacağım." dedi.

Kılıçdaroğlu, Söke, Didim, Selçuk, Kuşadası belediye liderlerini makamında ziyaret edip, misyonlarında muvaffakiyetler diledi. 

Kuşadası Belediyesi önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, akşam ezanın okunmasından ötürü konuşmasına orta verdiği esnada bir kişi sahneye yanlışsız yumurta attı.

Yumurta, Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 1,5 metre önüne düşerken muhafazalar da CHP Genel Başkanı'nı muhafaza altına aldı. Daha sonra konuşmasına devam eden Kılıçdaroğlu, "Hiç tasa etmeyin ne olursa olsun tek teminatım sizlersiniz. Bu ülkenin insanını seviyorum ve güveniyorum. Adalet hissine güveniyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi baskıyı kurarlarsa kursunlar bu kardeşiniz Türkiye’nin çağdaş uygarlığı için, demokrasisi, cumhuriyeti, bayrağı ve vatanı için ne gerekiyorsa yapacağım." dedi.

?'KARNIMIZ TOK, BAŞIMIZ DİK YAŞAMAK İSTİYORUZ'

Beraber huzur içinde yaşanılan bir Türkiye için uğraş ettiklerini aktaran Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Ben sıkıntıları lisana getirdikçe 'Kılıçdaroğlu niçin bu türlü konuşuyor' diyorlar, ben meseleleri lisana getirmeye devam edeceğim. Alın teri dökenlerin meselelerini her ortamda her düzlemde lisana getireceğim. Kelamım kelamdır. Mani olmaya çalışacaklar, öbür şeyler yapacaklar ancak ne yaparlarsa yapsınlar bildiğimiz yoldan geri dönmeyeceğiz. Bizim Mustafa Kemal'e ve onun arkadaşlarına kelamımız var her alanda çaba edeceğiz. Hoş Cumhuriyet'imizi demokrasiyle taçlandıracağız. Kim olursa olsun herkesi kucaklayacağım. Hiç kimseyi niyetlerinden ve kimliğinden dolayı ötekileştirmiyoruz. Bayrağımızın altında huzur içinde, karnımız tok, başımız dik yaşamak istiyoruz. Zira biz birilerinin egemenliğini asla kabul etmeyiz."  

kmlsad.jpg

Öte yandan, Kılıçdaroğlu'na yumurta attığı sav edilen İ.Ö, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarınca gözaltına alındı.