Kemal Sunal da Unutuldu kemal sunal vefat yıldönümü kemal sunal Türk sinemasının bir döneme damga vurmuş isimlerinden Kemal Sunal geçtiğimiz gün mezarı başında anıldı melekler Ölümünün 12 yılı sebebiyle mezarı başında düzenlenen kutlama törenine aile fertleri dışarıya kimsenin katılmaması dikkat çekiciydi Her dışarı giden gibi Kemal Sunal da unutulmuştuİşte Kemal Sunal ölüm yıldönümü, haberin detayları 1548636036 1548636036 kemalsunaldaunutuldu5c4e4f87bd7a6kemalsunaldaunutuldu5c4e4f87bd7a6 kemalsunaldaunutuldu5c4e4f87bd7a6 Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal, ölümünün 12 yılında Zincirlikuyu’daki mezarı başında anıldı Annesi Saime Sunal, eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ve kızı Ezo Sunal’ın hazır bulunduğu kutlama törenine sanat çevresinden öyle katılım olmaması hüsran yarattı Duanın gerisinde gelenlere irmik helvası dağıtan aile, sonradan habercilerin sorularını yanıtladı 1548636036 1548636036 kemalsunaldaunutuldu5c4e4f87c3ce0kemalsunaldaunutuldu5c4e4f87c3ce0 kemalsunaldaunutuldu5c4e4f87c3ce0 Gül Sunal, “12 yıl onsuz fazla baskı geçti lakin fazla şükür o 12 senede Kemal’in istediği, hayal ettiği şeyleri yerine getirebildik Ezo’nun ve Ali’nin okulları bitti Belgeselini hazırladık, kitabını yayınladık, sergilerini yapmaya devam ediyoruz O hep içimizde, bizimle beraber derken, oğlu Ali Sunal şunları söyledi: “Babam vefat yıldönümünde Twitter’da en fazla konuşulan konulardan biri oldu Bizim bile aklımıza gelmeyen pek kıymetli şeyler paylaşıldı ama, duygulandık O mesajlar doğru kendimi daha güçlü hissediyorum Babamın yokluğuna hiç alışamadım, onu hâlâ çok özlüyorum dedi