Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu Zabıtamız, Vatandaş İle Belediyemiz Arasında Köprüdür

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu Zabıtamız, Vatandaş İle Belediyemiz Arasında Köprüdür
0
100

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, 1-7 Eylül Zabıta Haftası hasebiyle Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan işçi ile bir ortaya geldi. Lider Topaloğlu, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 196. Yıldönümünü kutladı ve Zabıta çalışanının özverili çalışmaları için teşekkür edip, çalışmalarında muvaffakiyet dileklerinde bulundu.

Zabıta işçisi ile sohbet edip görüşlerini dinleyen Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu yaptığı açıklamasında “Vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden canla başla çalışan Zabıta İşçimizin Zabıta Haftasını kutluyorum. Zabıtamız, vatandaşlarımız ile belediyemiz ortasında bir köprüdür. Zira onlar devamlı halkın içerisindeler. Vazifeleri çok sıkıntı ve kutsal bir misyonu yerine getiriyorlar. Tüm Zabıta çalışanlarımızın Zabıtalar haftasını kutlarken, bundan sonraki misyonlarında de muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Kurtoğlu ve Zabıta çalışanı de Lider Necati Topaloğlu’nun ziyareti ve kutlaması nedeniyle teşekkürlerini sundu.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Burhaniye Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 196. yıl dönümü pasta keserek kutladı. Ülke genelinde her yıl 1-7 Eylül tarihleri ortasında kutlanan Zabıta Haftası, Burhaniye’de de Belediye Lideri Ali Kemal Deveciler’in zabıta işçilerine ziyareti ile Burhaniye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
KEMİAD’da yapılan toplantıya, KEMİAD Lideri İstek Sönmez’in yanı sıra KEMİAD Divan Lideri Murat Gökhan, İdare Konseyi üyeleri İsmail Kıyar, Serkan Koyuncu, Mehmet Akbaba, Harita Mühendisi Orkun Karataş ve Kemer Belediyesi tanıtım sorumlusu Ömer Nizam katıldı. Toplantıda, İdyros Antik Kenti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kemer Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda yapılan meclis toplantısına, meclis üyeleri Hakan Tuncer ve Semih Özdemir katılmadı. Toplantı öncesi Ahmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Çamyuva Mahallesi’nde kurulan pazar yerinde aşure dağıtan Belediye Lideri Topaloğlu'na, Belediye Lider Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle Sorumlusu Özgür Şahin, YETERLİ Parti Kemer İlçe Lider Yardımcısı Hüseyin İnan ve Lider Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu eşlik etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
“Eğitim varsa gelecek var” sloganı ile Türkiye’ye örnek olan Kemer Belediye Lideri Necati Topaloğlu, geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor. Arslanbucak Mahallesi’nde yer alan Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu’nda yaz boyunca süren boya, badana ve tamirat çalışmaları tamamlanırken, okula...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt