Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kemik (Et Suyu) Hazırlama

Kemik (Et Suyu) Hazırlama
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Kemik (Et Suyu) Hazırlama Tarifi İçin Malzemeler

*İstenilen miktarda kemik
*Su

Kemik (Et Suyu) Hazırlama Tarifi Yapılışı Kemik ve suyu düdüklü tencerede kaynatın soğuyunca kemikleri çıkarıp pirinç süzülen ince süzgeçle suyu ayrı bir tencereye süzün (bu işlemin nedeni içinde kalan küçük kemik parçalarını ayırmak) büyük bir cezveye oturttuğunuz buzdolabı poşetine bir kepçe yardımıyla kemik suyunu koyun ağzını sıkıca bağlayın (isterseniz iki poşete koyabilirsiniz) dondurucuya koyun Bu şekilde hem kendi yemeklerinize hemde bebeğiniz yemeklerine katabilirsiniz
 
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt