iltasyazilim
FD Üye
Kemik (Et Suyu) Hazırlama Tarifi İçin Malzemeler
*İstenilen miktarda kemik
*Su
Kemik (Et Suyu) Hazırlama Tarifi Yapılışı Kemik ve suyu düdüklü tencerede kaynatın soğuyunca kemikleri çıkarıp pirinç süzülen ince süzgeçle suyu ayrı bir tencereye süzün (bu işlemin nedeni içinde kalan küçük kemik parçalarını ayırmak) büyük bir cezveye oturttuğunuz buzdolabı poşetine bir kepçe yardımıyla kemik suyunu koyun ağzını sıkıca bağlayın (isterseniz iki poşete koyabilirsiniz) dondurucuya koyun Bu şekilde hem kendi yemeklerinize hemde bebeğiniz yemeklerine katabilirsiniz
*İstenilen miktarda kemik
*Su
Kemik (Et Suyu) Hazırlama Tarifi Yapılışı Kemik ve suyu düdüklü tencerede kaynatın soğuyunca kemikleri çıkarıp pirinç süzülen ince süzgeçle suyu ayrı bir tencereye süzün (bu işlemin nedeni içinde kalan küçük kemik parçalarını ayırmak) büyük bir cezveye oturttuğunuz buzdolabı poşetine bir kepçe yardımıyla kemik suyunu koyun ağzını sıkıca bağlayın (isterseniz iki poşete koyabilirsiniz) dondurucuya koyun Bu şekilde hem kendi yemeklerinize hemde bebeğiniz yemeklerine katabilirsiniz