Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenan Doğulu - Baş Harfi Ben

Kenan Doğulu - Baş Harfi Ben
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Opunce anlıyorum; ben seninle yaşıyorum
Gittiğinden beri kac kere oluyorum
Gidince anlıyorum, her şeyini ozluyorum
Tenin benim gibi, konunu icime istiyorum

Birden bire hayatının tumu oldun
Gecelerine gun gibi doğdun
Gidersen biri kırılır cok
Adı lazım değil, baş harfi ben

Festival gibisin katılmak istiyorum
Onlerden yer kapıp, gozunu kalbime istiyorum
Asaletinin bedeli, cok kolen var belli
Hem biraz deli, azdan cok da serseri
Adı lazım değil baş harfi ben

Birden bire hayatın tumu oldun
Gecelerine gun gibi doğdun
Gidersen biri kırılır cok
Adı lazım değil, baş harfi ben

Similar threads

Kenan Doğulu Baş Harfi Ben Akor baş harfi ben akor ben güzelden anlarım akor Am G Öpünce anlıyorum ben seninle yaşıyorum C Am Gün ansızın beri kaç kez yoruluyorum Am G Gidince anlıyorum herşeyini özlüyorum C Am Tenin benim gibi kokunu içimde istiyorum (Sus) Am F Ansızın bire...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Sevgiliye Aşk Mektupları , Sevgiliye Gozlerinin gozlerime deydiği o ilk anda catırdattın yureğimin aynasını Yureğimin sevmekle gorevlendirilmiş en hassas noktasına dokundun seni gorduğum gun Ruhuma beni seveceksin diye emir veren kıdemli asker gibiydi guzel gozlerin Kirpiklerinin her...
Cevaplar
2
Görüntüleme
743
Sozcukte Anlam Konusu, sozcukte anlam ile ilgili ornekler, Sozcukte Anlam Konuları, Sozcukte Anlam Konusu hakkında herşey SOZCUKTE ANLAM Kelimeler de dil gibi canlı varlıklardır Sahip oldukları anlamların dışında zamanla yeni anlamlar kazanabildikleri gibi bir anlamda birkac kelime de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
dev nick arşivi +°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir °+° (h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DünYaYi (h) (%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM Değin SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%) (l) SaNa GüLüM DeSeM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,497Konular
981,963Mesajlar
29,963Kullanıcılar
Üst Alt