Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenan Doğulu-Beyaz Yalan

Kenan Doğulu-Beyaz Yalan
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kenan DoğuluBeyaz Yalan Beyaz Yalan Sevgilim otur biraz konuşmamız lüzum ​ Sana hiç yalan söylemedim bil lakin bazı şeyleri birazcık yetkisiz anlatmış olabilirim​ ​Yıkılmayız yağmasak da gürleyen cinsteniz Bulunmaz taşlardan bir kolyeyiz kopmayız ufak saglam düğümlerle ugraşmayız Buzdağının aşağı üşürüm yanlız kaldım mevsim geçsin diye bekliyorum​ ​kur yapanın tuzagında çeresiz kıvrandım üzüntümle yüzleşiyorum sev beni senden tek dileğim beni sev beni dinle beni açma geçen bölümdeki alkışlanmış herkesi üzmüş kırmış perdeyi Beyaz yalan Beyaz yalanlar diyorlar adına Günahları kendi boyunlarına Bence palavra Hepimizi seni de beni de yiyorlar​ ​En pak duygularımla sevdim ben seni Lakin şartlar denen o vahim şey Caydırmış olabilir bunca mağdur aşkzedeyi Geç beni biz diye bir film olsun vizyonda Resimlerin duvar kağıdında Mutfağımda yatak odamda her tarafta senlik var Koydum başımın üzerine kalbini Yüksekten daha iyi gör diye gerçekleri (?) hemen olan bozuk insan hallerini Bildim teninin kıvamı senin Beyaz yalan Beyaz yalanlar diyorlar namına Günahları kendi boyunlarına Kendimce palavra Hepimizi seni de beni de yiyorlar​  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt