Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenan Doğulu - En Kıymetli - AKOR (versiyon 1)

Kenan Doğulu - En Kıymetli - AKOR (versiyon 1)
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kenan Doğulu En Değerli AKOR (versiyon 1) en kıymetli akor kenan doğulu en kıymetlimsin akor sen benim kıymetlimsin kenan doğulu sen benim Dm C Dm Bakma öyle gücenmiş kırgın, Gm A Yüreğim zaten per acınacak halde Dm C Dm Durma böylece bitkin bitkin, Gm A Gücüm tükenmek sınırında Bb Dm Yüreğinin sesine kulak verirsen eğer Gm A Anılar beni doğrular Bb Dm Her anının hatrına aşkı da kat yanında, Gm A Beni götür uzaklara Dm Bb Sen benim en kıymetlimsin, Bb Dm En güzel vazgeçilmezimsin Dm Bb Sen benim en kıymetlimsin, Bb Dm Sevmekle bitmeyenimsin Dm Bb Sen benim hakikatlimsin, Gm A En derin en içimdesin Dm Bb Sen benim en hoş derdimsin, F E oooofff offfff Dm C Dm Gülme öyle soğuk soğuk, Gm A Üzmemek içinse lüzum değil Dm C Dm Aşktan adam benim lakabım, Gm A Acıyla beslensem de doyarım Bb Dm Heycan bittiyse eğer bir aşk ne avantaj eder? Gm A Üzülme ben alışırım Bb Dm Toparlanıp kalkarım tutarım bir ucundan, Gm A Hayata her yerde başlarım Nakarat  

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt