Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenan Doğulu-En kıymetli

Kenan Doğulu-En kıymetli
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kenan DoğuluEn değerli kenan doğulu en kıymetli şarkı sözleri kenan doğulu en değerli şarkı sözü sözleri dogulu kiymetli sarki sozu En Değerli Bakma pek kırgın kırgın Yüreğim zaten perperişan Durma o kadar bezginlik bitkin Gücüm tükenmek sınırında Yüreğinin sesine kulak verirsen eğer Hatıralar beni doğrular Her anının hürmeten aşkı da kat yanında Beni götür uzaklara Sen benim en kıymetlimsin En güzel vazgeçilmezimsin Sen benim en kıymetlimsin Sevmekle bitmeyenimsin Sen benim hakikatlimsin En derin en içimdesin Sen benim en hoş derdimsin Gülme pek soğuk soğuk Üzmemek içinse lüzum değil Aşktan adam benim lakabım Acıyla beslensem de doyarım Heyecan bittiyse eğer Bir aşk ne menfaat eder Üzülme ben alışırım Toparlanıp kalkarım Tutarım bir ucundan Hayata yeniden başlarım Sen benim en kıymetlimsin En hoş vazgeçilmezimsin Sen benim en kıymetlimsin Sevmekle bitmeyenimsin Sen benim hakikatlimsin En derin en içimdesin Sen benim en güzel derdims​  

858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt