Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenan Doğulu-Etme

Kenan Doğulu-Etme
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kenan DoğuluEtme Etme Duydum ki bizi terketmeyi hazmediyorsun Etme Başka diyar diğer gönle meylediyorsun Etme Varlık sahanı pek terkediyorsun Etme etme Bizi böyle mahvolmuş böyle mahvediyorsun Gitme gitme Çalma bizi bizden gitme Ellere dürüst O zehri şekerle sen bir ediyorsun Sen yüz çevirecek olsan Ay kapkara olur gamdan Ayın da evini yıkmaya kastediyorsun Kaybolma cümbür cemaat gibi Değil olma Gücenmiş gibi davranma Ebedi umut sen benim O güzel gözlerin bugün nemli bakıyorlar Yapma Sözlerin bugün azıcık kısık kalıyorlar Susma Öncelik hakkını hatalı kullanıyorsun Vazgeç vazgeç Bizi böyle yalnız resmediyorsun Etme etme Çalma bizi bizden gitme Ellere içten O zehri şekerle sen bir ediyorsun Sen yüz çevirecek olsan Ay kapkara olur gamdan Ayın da evini yıkmaya kastediyorsun Kaybolma herkes gibi Yok olma Dargın gibi davranma Baki umut sen benim  

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt