Kenan Doğulu İkiz Bebek İstiyor! kenan doğulu beren saat, kenan doğulu haberleri, kenan doğulu Sevgili melekler, magazin dünyasının en sevilen meşhur çiftlerinden Kenana Doğulu ve Beren Saat aşkı doludizgin devam ederken, çiftin izaç tarihleri sürekli merak ediliyor Henüz bu tarihle ilgili belli bir yorumlama yapmayan çiftten Kenan Doğulu geçtiğimiz gün Azerbaycan'da bir konser verdi 18262 18262 kenandoguluikizbebekistiyor5c4de44e80ad9kenandoguluikizbebekistiyor5c4de44e80ad9 330 540 kenandogulujpg18262 Kenan Doğulu İkiz Bebek İstiyor! kenandogulujpg18262 Kenan Doğulu İkiz Bebek İstiyor! Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğulu, “Beren Saat niçin gelmedi? sorusu üstüne, “Çekimleri vardı Sevgili meselelerini açık konuşmak istemiyorum dedi “Düğün tarihini sonra aile içinde kararlaştıracağız diyerek izaç kararı aldıklarını da ifade eden şarkıcı, şunları söyledi: Baba olmayı çok istiyorum Benim için kız veya erkek olmasının farkı yok Hatta ikiz olmasını isterim Genişletmek için tıkla