Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenan doğulu şans meleği şarkı sözü sözleri meleklerimize özel

Kenan doğulu şans meleği şarkı sözü sözleri meleklerimize özel
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kenan doğulu baht meleği şarkı sözü sözleri meleklerimize özel kenan doğulu kenan doğulu melek baht meleğim söz müzik kimin şans meleğim Dimi meleklerimiz için yapmış kenan bu şarkının sözlerini Tam bizi anlatıyormu agnostik ama yaza girdiğimiz bu günlerde hit olacak diye düşünmekteyim Düzenlemesi ve melodilerinin olağanüstü olduğunu söyleyebilirim 1549253543 1549253543 kenandogulusansmelegisarkisozusozlerimeleklerimizeozel5c57bbabed60dkenandogulusansmelegisarkisozusozlerimeleklerimizeozel5c57bbabed60dkenandogulusansmelegisarkisozusozlerimeleklerimizeozel5c57bbabed60d Kenan Doğulu Baht Meleği Şarkı Sözleri, Sözü Süper hızlı gelişti herşey bir anda döndü şansımız İşte yaşam böyle birşey şip şak değişir herşey Biraz mutsuzu mutsuzken çekim gücümü unutmuşken Evrenle barıştım bugün iyi fakat varsın Saçını bir sağa bir sola savuruyorsun ya baka baka doyamıyorum Gözünü süze süze havalı havalı gülünce hayran oluyorum İstediğimi bile bile tatlı tatlı bel altı çekinmeden vuruyorsun ya İstediğimi kadar tarafından nazlı nazlı gizliden renkte veriyorsun bana Şans meleğim nerelerdeydin bütün zamanında geldin (süper, süper) En hoş birim başlıyor yanıma uzan seyredelim (süper,süper) Bugün bütün havamdayım Yedi yirmidört ayardayım Dört mısra bir moddayım Altın günüm bugün Sağımdan kalkmışım Gülerek uyanmışım Özlenilecek, meraklanılacak bir sevgili var artık, var artık Saçını bir sağa bir sola savuruyorsun ya baka baka doyamıyorum Gözünü süze süze havalı havalı gülünce hayran oluyorum İstediğimi bile bile tatlı tatlı bel altı çekinmeden vuruyorsun ya İstediğimi kadar tarafından nazlı nazlı gizliden renkte veriyorsun bana Kısmet meleğim nerelerdeydin tam vaktinde geldin (süper, süper) En hoş bölüm başlıyor yanıma uzan seyredelim (süper,süper)  

858,505Konular
982,799Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt