Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e romantik doğum günü kutlaması!

Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e romantik doğum günü kutlaması!
0
44

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
beren_saatden_kenan_dogulu_ile_evliligi_hakkinda_dikkat_ceken_yanit_1606200442_2479.jpg

Beren Saat - Kenan Doğulu çifti, evliliklerinde 7. yılın içerisine girdiler. Birbirlerine uyumlarıyla sıklıkla gündeme gelen çiftten Kenan Doğulu, eşi Beren Saat'in doğum gününü romantik sözlerle kutladı.

Ünlü müzikçi Kenan Doğulu, eşi Beren Saat'in doğum gününü Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Doğulu paylaşımında, 'Seni seviyorum yosun gözlüm! Yeterli ki doğmuşsun ve yollarımız kesişmiş. Hayat ne kadar güç olursa olsun birlikte şenliğe çeviririz. Hoşlar hoşu ruhun daima memnun ve huzurlu olsun.' sözlerine yer verdi.

Kosova'da bir yayına katılan Beren Saat, hem evliliği hakkında hem de mesleği hakkında konuşmuştu. Müziğe yöneldiğini lisana getiren Saat, 'Kendi bölümünün içinden biriyle birlikte olduğun vakit biraz daha her şey yorucu ve birbirini tekrar eden hayat öykülerine dönüşüyor. Fakat bizim ilgimiz birbirimizi besleyerek devam etti. Şimdi münasebetimizin diğer bir evresine geçtik. Benim yazdığım müziklerle stüdyo çalışması yapmaya başladık. Kendi öykülerimi anlatmaya başlayacağım yeni bir periyot benim için.' demişti.

ARGÜMANLARI YALANLAMIŞTI

Sıklıkla boşandıkları tezleriyle gündeme gelen çiftten Saat, 'Boşanıyor musunuz?' sorusuna 'Yok. O denli bir şey yok.' karşılığını vermişti. Bu açıklama, bilhassa çiftin hayranlarını hayli sevindirmişti. 

858,506Konular
983,037Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt