Kenan Erçetingöz'ün Ayşeye Özel Yanıt Yazısı Biliyorsunuz Kenan Erçetingöz AliAyşegül nikahı gerisinde, Ali'ye hakkını helal etmediği ile alakalı bir yazı yazmıştı Ve buna cevabende bugün Ayşe'nin Cevabı Çıktı ortaya E tabiki Sevgili Kenan Erçetingöz'e de cevap hakkı doğdu Bakalım Kenan Erçetingöz Yazısında neler söylemiş ALİ TARANDAN EN SON TWİTER MESAJI 1548657451 1548657451 kenanercetingozunayseyeozelcevapyazisi5c4ea33060171kenanercetingozunayseyeozelcevapyazisi5c4ea33060171 kenanercetingozunayseyeozelcevapyazisi5c4ea33060171 HAKKIMI HELAL ETMEM MESELESİ! Ayşecik içindekileri kusmuş, kendisine yazı yazanlara cevap vermiş Arada bana da biridiye geçirmiş! Biri aşkıma hakkını helal etmemeye kalktı Aşkımın annesi mi, babası mı? Helal etmek ona mı kaldı?demiş satir aralarında Biridediği ben oluyorum Keşke isimle yazsaydı, hiç alınmazdım ki Yazar benim çünkü Sevgili Ayşecik, biricik aşkının annesi, babası, dedesi, ninesi değilim ama biliyorsun cenaze namazlarında öğretmen gelen topluluğa sorar, hakkınızı helal ediyor musunuz?diye Kalabalığın tümü maktulun anası, babası değildir Öyle ya da böyle tanıştığı, görüştüğü Allah'ın kullarıdır Fakat öğretmen onlara da sorar; hakkınızı helal ediyor musunuz? yeniden sorar, bir daha sorar Adalet helal etmek için illa anababa olmaya gerek yoktur Ayşecik Çok hoş yazmışsın, çok güzel noktalara değinmişsin, hele komşunun sarkıttığı böreğinin tadını hala unutamıyorumkısmı yüreğimi parçaladı mutlu görünmek tabii oysa senin de hakkın Mutlu da ol bence İster 30 inleme büyük biri olur, ister körtopal olur O senin mutluluğun, kimseyi ilgilendirmez Benim hakkımı helal etmediğim konu ise, niye böyle cümbür cemaat duysunderecesine bazılarının gözüne parmağını sokarcasına evlenmen Ayşecik Sen kanserli benzeşen olsaydın, 30 yıl benzer yastığa baş koyduğun kocan seni genç bir kız için boşasaydı sen hangi duygular içinde olurdun acaba? id Bunu hiç düşündün mü? Senin mutlu olma hakkın var Peki ya kanserli eşin mutsuzluğu ne olacak? Ne lüzum vardı abartıya? Git yurtdışında evleniver O zaman mutlu olmayacak mıydın? Senin mutluluğun birilerine nispet yapmak mı, yoksa sahiden aşkınla evlenmek mi? Artık kimlere ne mesaj belirlemek istediysen, abarttın da abarttın nikahı Güya sen gazeteci değilsin, bu bomba nikahın siyasi gündemi bile geride bırakacağını bilmiyordun Neyse uzatmayalım, olan oldu Ama şunu unutma Ayşecik Bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmezdiyebiliyorsan, bunun karşı cevabı olarak da ben sana şunu söyleyebilirim; Birilerinin ahını alarak mutlu olma Ayşecik Sadece mutlu olmak için mutlu ol Seni alnından öpüyorum, mutluluklar diliyorum sırası gelmişken son lafım da annene İçimde kalmasın Düğün öncesi kızım için dua edindemiş Ya Ayse âmâtopal mı ama, ne duası bu? Ali, Ayşecik'ten iyisini mı bulacaktı Allah aşkına Oya? Keşke Ayşe'nin attığı çiçeği sen tutsaydın Duyduğuma tarafından zaten İzzet çiçeği sana vermiş; sıra sende Oya Kaynak : geccecom