Kenar oku, которую'özellikle, Hayranlarını Üzecek Bir Tanımlama! kenar bilgileri, kenar bilgiler, haberleri, kenar bilgileri yeni dizisi Sevgili melekler, pek fazla oyuncu gibi dizilerin gereksiz, ağır ve uzun zamandır deneme şartlarından şikayetçi olan Kenar bilgileri radikal bir karar verdi Bilgiler daha sonra bir baskı süreleri 60 dakikaya çekilmediği sürece dizilerde oynamama kararı aldı Bilgiler hayranlarını üzecek haberin detayları şöyle 22089 22089 kenarokuozelliklehayranlariniuzecekbiraciklama5c4ddf0cc9bd0kenarokuozelliklehayranlariniuzecekbiraciklama5c4ddf0cc9bd0 1066 1600 kenanimirzalioglujpg22089 Kenan İmirzalıoğlu'ndan Hayranlarını Üzecek Bir Açıklama! kenanimirzalioglujpg22089 Kenan İmirzalıoğlu'ndan Hayranlarını Üzecek Bir Açıklama! Kenar bilgileri, hayranlarını üzecek bir karar aldı Oyuncu, baskı süreleri 60 dakikaya inmediği sürece ekrana çıkmayacak EKRAN fenomenine dönüşen “Ezelbir gün sonra “Karadayıda başrolü üstlenen Kenar bilgileri, radikal bir karar aldı Parmak izi sürelerinin basınç ve setlerdeki ağır deneme koşullarından şikayetçi meşhur oyuncu, “Karadayıönce ve sonra şartlar değişmediği sürece dizilerde oynamayacak Geçtiğimiz yıllarda yapılan “Yerli izi patavatsız uzun eylemlerine de yardım veren veri, “Süreleri 60 dakikaya inmediği sürece dizilerde oynamayı düşünmüyorum Etkileşim şartlara uygun şekilde bundan böyle değişmeli dedi Bundan sonra sinema oyunculuğu yapacağını söylüyorum oyuncu, “Ben bazı teklifler var, görüşmelerimiz devam ediyor diye konuştu Genişletmek içmek, tek bir tıklamayla