Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kendall Jenner pozları salladı! Modanın öncüleri için objektif karşısında...

Kendall Jenner pozları salladı! Modanın öncüleri için objektif karşısında...
0
75

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
kendall_jenner_pozlari_salladi_modanin_onculeri_icin_objektif_karsisinda_1642756576_8738.jpg

Amerikalı manken ve dünya genç listesinde olan Kendall Jenner, dünya moda devi Messika'nın 2022 yılının yüzü oldu. Moda devi için objektif karşısına geçen Jenner'i ünlü fotoğrafçı Chirs Colls çekti.

26 yaşındaki genç milyarder Kendall Jenner'in yeni adresi belli oldu. Valérie Messika'nın Maison'ın yeni yıl kampanyası için Jenner seçildi.

kendall jennerin pozları

Ünlü model, kamera karşısına geçerek ünlü fotoğrafçı ile Chris Colls özel bir çekim gerçekleştirdi.

kendall jenner

Jenner, yeni projesi hakkında  "Mesika’nın yeni kampanya yüzü olmak beni çok heyecanlandırıyor. Mücevherleri bana her zaman en sevdiğim şehirlerden biri olan Paris’i anımsatmıştır. Çekimler’de Messika’nın el işçiliğini takdir ettim, minik bir küpeye bile verilen incelik takdir edilemez" şeklinde konuştu.