Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar. Bugün birzat kendim kodladığım discord botunu sizlere sunacağım. Lütfen isim kısmını değiştirip benim diye geçinmeyin. Ha bir de benim önceden paylaştığım konudaki kodları değiştirip forumda bir daha bir daha kullanmayın kalabalık olmasın. Şimdi konumuza geçelim
*** *** Gizli...
Tc Pro
İşyeri
Vergi Dairesi
Tapu
Meslek
Seri No
Ehliyet Vesika
Açık Adres
İlaç
Ölüm Tarihi
Sigorta
Muayene
Plaka
Plaka Pro
-18 Vesika
E-Okul Pro
AOL Vesika
CC Checker
Sms Bomber
Bin Checker
2023 Pro
Taşınamaz No
İhbar
E-Okul All Tr
Okul No Pro
AOL Lise
Üniversite
**Esc Vardır Satın Alımlar ve...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.