iltasyazilim
FD Üye
Herkese selam arkadaslarkendi buldugum denediğim yemeklerin tarifini vereceğimBen yedim bişey olmadı;zaten zararlı birşey katmıyorum
::Gelelim ilk tarifimize::
||Fındık Yumurta||
açıklama: fındak dememin sebebi,fındık kadar kucuk parcacıklar halinde bir yemek olmasıdırBoyle bi benzetme yaptım
Tarifi:
3 yumurta
kredi kartı kalınlığında ve genişliginde 3 dilim kasar
2 çay kasığı karabibertuznaneacıo biberzevke gore artabilir
1 veya 2 dilim ince ince kesilmiş salamfazla olmasın pişmiyor
çok küçük parcalara ayrılmış bir dilim ekmekkuşlara verilen cinsten
7*8 arası çekirdeği cıkarılmış zeytinparcalanarak
yapılışı:
yumurtaları omlet yapacak gibi bir kapta cırpıyoruzkibrit kutusunun yarısı buyuklugunde keseceğimiz kasarları ekliyoruzbaharatlarını ekliyoruzSalamlarımızıda ekleyip bidaha cırpıyoruzEn son zeytinlerimizi ekleyin 2 dk once açtıgımız tavaya atıyoruzSonra hazırladıgımız mazeme olmet gibi hafif deilde agır oldugu için hep karıstırıyoruzSonuç olarak fındık taneleri buyuklugune gelene kadar pişiriyoruzkarıştırıyoruzharmanlıyoruzkıtır kıtır olana kadar
Afiyet olsun
Yeni tariflerim devam edecek
::Gelelim ilk tarifimize::
||Fındık Yumurta||
açıklama: fındak dememin sebebi,fındık kadar kucuk parcacıklar halinde bir yemek olmasıdırBoyle bi benzetme yaptım
Tarifi:
3 yumurta
kredi kartı kalınlığında ve genişliginde 3 dilim kasar
2 çay kasığı karabibertuznaneacıo biberzevke gore artabilir
1 veya 2 dilim ince ince kesilmiş salamfazla olmasın pişmiyor
çok küçük parcalara ayrılmış bir dilim ekmekkuşlara verilen cinsten
7*8 arası çekirdeği cıkarılmış zeytinparcalanarak
yapılışı:
yumurtaları omlet yapacak gibi bir kapta cırpıyoruzkibrit kutusunun yarısı buyuklugunde keseceğimiz kasarları ekliyoruzbaharatlarını ekliyoruzSalamlarımızıda ekleyip bidaha cırpıyoruzEn son zeytinlerimizi ekleyin 2 dk once açtıgımız tavaya atıyoruzSonra hazırladıgımız mazeme olmet gibi hafif deilde agır oldugu için hep karıstırıyoruzSonuç olarak fındık taneleri buyuklugune gelene kadar pişiriyoruzkarıştırıyoruzharmanlıyoruzkıtır kıtır olana kadar
Afiyet olsun
Yeni tariflerim devam edecek