Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kendimden emin değilim

Kendimden emin değilim
0
163

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben konuya nasıl gireceğim bilemiyorumBakın çevremdeki çoğu birey yakışıklı olduğumu söylüyor ve üniversiteye başladım 2 haftadan sevgilim oldu fakat gelin görün ki bu fotoğraflarda dünyanın en çirkin insanıymışım gibi çıkıyorum çıldıracağım ya bir hafıza verin bu olağan midir?

Similar threads

Merhaba arkadaşlar önce kendimden bahsedeyim Esmer, boylu boslu yakışıklı biriyim johnny depp gibi olmasamda daha önce bir çok kız kadar söylenen birşey cazibeli ve sosyal olduğum besbelli bir fazla insanla iletişime daha çabuk girebiliyorum ve birbirini tanımayan insanların arasında ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Ilk Önce Merhaba Arkadaşlar, Konuya nereden girsem diye düşünüyorum sanırım sevgiden girmek daha içten olurBen çok seviyorum fazla benim için bu Dünya'nın anlamı bu hayattaki sebebimHayatım da fazla aşık oldum yada olduğumu sandımAma bir insan için bu kadar fedakarlık yapmadım hayatımı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
270
Olay biraz uzun ama sıkılmadan okursanız bir çözüm yolu gösterebilirsiniz umarım; Üniversiteye yeni başlamıştım; Burası başlangıç Takriben 2 ay oldu ve kardeşim olarak gördüğüm arkadaşım bir kızdan hoşlandı Ilk dönemin bitmesine eksik kalmıştı Bende o kızın arkadaşını gördüm En öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Sevgili kendim, bugün özgür basın olarak bunu istisnasız ve sansürsüz yayınlayacağına inancımın sonsuz olduğu onedio.com’daki köşemde seninle röportaj yapmak istedim. Hatta bu literatüre OTORÖPORTAJ olarak yeni bir sözün girmesine bile sebebiyet verebilir. Hazırsan başlıyorum. - Seni biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Çağımızın en büyük sıkıntısı, ya yeteri kadar İngilizce bilmemek ya da anlayabiliyorum ama konuşamıyorum demek. Kendi çevremde İngilizceden muzdarip o kadar çok insan vardı ki, bir şekilde kabuklarından yırtılıp I speak no London rezilliklerine bir son vermelerini iple çektim. Elbette onlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt