Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kendimi dizideki karekterin yerine koymam zor!

Kendimi dizideki karekterin yerine koymam zor!
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kendimi dizideki karekterin yerine koymam şiddet! 1548769 1548769 kendimidizidekikarekterinyerinekoymamzor5c4de506295efkendimidizidekikarekterinyerinekoymamzor5c4de506295ef http:img98imageshackusimg985057meleklermekan2jo3 atv'nin sevilen dizisi 'Parmaklıklar Ardında'nın yeni sezonunda, kadınlar koğuşunun yeni ağası kanlı katil Ziynet Kara'yı canlandıran Zeynep Eronat: 26 yıllık kariyerimdeki en sivri rol bu! Hiç tanıdığım kanlı bir katil değil Ben de sezgilerimle oynuyorum Oyunculukta 26 yılı geride bırakan Zeynep Eronat şimdiye kadar 'Mustafa Hakkında Her Şey', 'Neredesin Firuze', 'Asmalı Konak', 'Sıla' gibi çoğu dizi ve sinema filminde izleyicinin karşısına çıktı Eronat, bilhassa 'Sıla'da canlandırdığı 'Bedirhan Ana' karakteriyle herkesin gönlünü fethetti Zeynep Eronat ile 'Sıla'nın finali ve yeni dizisi 'Parmaklıklar Ardında' üzerine konuştuk * 'Sıla' bitti mi? 'Sıla'nın dört bölümünü Mardin'de çektik 18 Haziran'da bitirdik ve döndük İzleyiciler son dört bölümü izleyecek Dizinin çekimlerinin hemen ardındaki tatile gittim Tam, Yeniden İstanbul dışı iş mi, Allah korusunderken, tatilimin son günlerine doğru telefon çaldı 'Parmaklıklar Ardında' dizisinde oynamamı öneri ettiler Ciddiye almadım ama, Bizi ve oynayacağınız rolü bir dinleyindediler Çok merak ettim Tatilden döndüm, Ayşe Durukan ve senaristimiz Feride Çiçekoğlu beni ortalarına aldı Konuştuk, rolü anlattılar ve sonunda beni kandırdılar (gülüyor) BU ROLÜ GÖNLÜM KABUL ETTİ * Sizin için farkı neydi bu rolün? Bedirhan Ana'dan çok farklı bir kişilik Ziynet Kara bir kanlı katil B2 koğuşuna yeni koğuş ağası olarak geliyor Heyecanı kaçmasın diye rolün detayları hakkında fazla pozitif data vermeyeceğim Ama bir oyuncu olarak beni o kadar heyecanlandırdı, o kadar uçurdu ki, Hayırdiyemedim Çok düşündüm fakat düşünürken bir yana da role hazırlanıyordum Çünkü gönlüm rolü çoktan kabul etmişti * 'Parmaklıklar Ardında' dizisindeki rolünüze nasıl hazırlandınız? Burada meslek sezgilere, hissetmeye ve duygulara kalıyor Bir insanın hangi noktada katil olabileceğini çok düşündüm açıkçası Nasıl bir duygu bu işi yaptırır, anlamaya çalıştım İleride, canlandırdığım kadının mesleğini öğreneceksiniz; acayip bir mesleği var Mesleğin gereği, merhamet ve vicdani duyguları körelmiş bir kadın * Mesleği ne? Mesleğini söylemeyeyim, o da işin sürprizi olsun Fakat ipucu vereyim; koğuşta konuşurken Seher, Abla sen önceden ne meslek yapardın?diyor Ziynet'te, İkram yapardımdiyor Bu artık sizlerin düş gücüne tabi Söyleyerek sürprizini kaçırmayayım Lafın kısası, benim etrafımda böyle bir bayan ve böyle bir örnek değil Feride Bayan ile uzun uzun konuştuk Ziynet Kara benimle birlikte yaşamaya başladı Beni dürtmeye başladı ve arkasında bu rolü kabul ettim Pılımı pırtımı topladım ve Sinop'a geldim OTEL ODASINI EV HALİNE GETİDİM * Sinop'a alışabildiniz mi? id Otel odamı bir konut haline getirdim derhal Perdeler, halılar, minik bir ayakkabı ve eşya dolabı aldım Kendimi burada mükemmel hissediyorum Sinop'un enerjisi, insanları mükemmel Mükemmel bir ekibimiz var Zaten dizinin kadrosuna katılmadan önce de diziyi izliyordum Seyirci buranın sert ve fena yanlarını görüyor fakat biz burada çok eğleniyoruz Merak etmesin kimse, sağlığımız uygun (gülüyor) * öncelikle böyle bir karakteri oynuyorsunuz Ilk bölümü izlediğinizde neler hissettiniz? İnanın oysa nasıl oynadığım, nasıl göründüğüm hakkında hiçbir fikrim yok Sadece çok hissederek oynadım Kendimi o kadının yerine ayarlamak gerçekten çok zor Elimde araç gereç değil, o kadına eş tanıdığım değil Belki benzerlerini, sevgisizlik ve katılık anlamında tanıdım Ama hiç, bir kanlı katil tanımadım Birazcık kuvvet oldu bu yüzden Sezgilerimle ve hislerimle oynadım SEVİLMEM LAZIM * Oyuncu arkadaşlarınız nasıl tepki verdi? Tüm kadro çok korktu benden (gülüyor) Cezaevimiz müze olduğu için ziyaretçiler gelip gidiyor, Aa Sıla'nın annesidiyorlar Ama onlar birincil gördüğünde üzerimde tuhaf bir kostüm ve makyaj vardı Düştüğümü veya birisinden dayak yediğimi sandılar, Size yardım edelimfalan dediler İyiyim, çekim yapıyoruzdedim Sonrasında 'Sıla'dan neden ayrıldığımı sordular Ben de 'Sıla'dan ayrılmadığımı, dizinin bittiğini söyledim Şunu belirteyim, bu rolü de fazla sevecekler Bir insan iyice kötü veya tamamen iyi olamaz Ben Ziynet Kara'yı da dengelemeye çalışacağım Sevilmemeye dayanamam çünkü (gülüyor) * Aynı anda iki dizide oynayacaksınız İzleyenler sizi yadırgamayacak mı? Bilmiyorum, bu güvenli olmayan bir durum Bundan Başka benzer kanalda yayınlanacak Biri perşembe diğeri cuma günü İkisi çok farklı iki rol Ama bu sadece üç hafta sürecek Üç hafta böyle bir afet durum Fakat ne yapalım; yönetmenler, yapımcılar biliyor Ben görevimi yapıyorum Umarım bir terslik olmaz Sadece üç hafta sürecek bir macera TAM İSTEDİĞİM PROJE GELDİ * Kadın hikayelerini, böyle rolleri özellikle mi seçiyorsunuz? Uzun bir zaman kariyerim için anne rolü oynamamaya karar vermiştim Tekrarı olacaktı çünkü İyi anne, iyi annedir Bunu değiştiremezsin Benim kariyerime zararı olacaktı Seyirciyi sıkacaktım 'Parmaklıklar Ardında'ya dek bana gelen bir sürü proje oldu Tümü 'Bedirhan Ana'ya eş rollerdi Sert anne, iyi anne, ama anne! Hiçbirini kabul etmedim Bu sezon, Oh dinleneceğimderken tam da istediğim gibi bir proje geldi sabahleyin  

858,506Konular
983,036Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt