iltasyazilim
FD Üye
Kendimden bir yaş büyük birisine fena kaptırıyorumİnternet ortamında hoş konuşuyoruz açıkçasıSıkmamayı öğrendimGenellikle esprili geçiyor konuşmalarımızÖzgüvenimi bu kız getirdiEskiden foruma ne konuşçam konuları açıyordum fakat artık konu bulmakta zorlanmıyorumKonu konuyu açıyor doğrusu İyi filtre etmek gerekiyor , dolaylı yollardan hobilerini öğreniyorumCesaretimi ve güvenimi geri kazandımÖzel çabada sarfetmedimArkadaşın peşine takıldım pek Tek sorunum , başlangıcı ben yapmamŞu hemen olan fazla takmıyorumKız yüzyüze ve internette konuşurken diğer kişiler gibiBirazda abaza tabiÇok kaptırdım , kendimi karamsarlığa sürüyor bu durumİdealleri olan bir kişiyim 16 yaşımda olmama rağmenAma kızdan da vazgeçemiyorumİlk gördüğüm anda ne kadar şirin bir kız demiştim Açıkçası internetten etkilemeye çalışmıyorum çünkü yüzyüze konuşurken daha gizli oluyorumEtkilersem orada etkilerimBirkaç kelimede ve yazılarında hobilerini çözdümCep telefonun numarasını alacağım yakında o kadar planım varPeki telefonu almama ramak kaldıDaha sonra ne yapmalıyım nasıl gitmeliyim ?Muhakkak rahatça konuşabiliyorum alt bitmiş soğukluk oluyor