Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kendimi nasıl affettirebilirim ?

Kendimi nasıl affettirebilirim ?
0
233

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başlıktada söylediğim gibi Belkide erkeklerin en salağıyım ben Ben bu konuyu açtıkdan sonra bir seçim yapacağım Ya onunla yaşamak , yada onun beni unutabilmesi için herşeyden yürüyüp gitmek Kıssadan hisse ya haplar yada o Mevzuyu anlatayım Ben bu kızı çılgın gibi seviyorum 2 takvim ilişkimiz vardı fakat herşey benim salaklığım yüzünden bitti Kızı cok kısıtladım Ama yukarda Allah var sözümden cıkmadı Ama ben Ben ne yaptım biliyormusunuz Onun yapma dediği herşeyi yaptım Içki aldım eski sevgilimle konuştum +18 içerikli sitelere girdim kızlara baktım Ve bugün herşeyi ona anlattım İçim dar etmiyordu Daima canım sıkkındı Ve tüm gerçekleri derhal biliyor Ve ölsem şu saatten sonradan umrunda olmayacağımı ve cenazeme bile gelmeyeceğini söyledi Siz siz olun sevdiğiniz kıza & erkeğe Allah rızası için yanlış yapmayın Affet beni Allah

Similar threads

Arkadaşlar belki birazcık uzun olucak lakin kusura bakmayın eğer okursanız ve açıklama yazarsanız allah sizden razı olsun Ben 13 haziran 2008 tarihinde bi ilişkiye başladım sevgilimle facebooktan tanıştık snra msn falan birbirimizi en ince ayrıntısına kadar bilinen ve 3 ay snra çıkmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
yaptıgım sizce doğrumu 8 aydır süren bir ilişkim vardı erkek arkadasımla askerden geldikten sonradan tanıştık ve hersey cok çabuk gelişti ve ben ona cok cabuk bağlandım oda bana cok cabuk bağlandı Hersey cok güzedi ilk başlarda daha 15günlükken ilişkimiz face şifresini istedim ve verdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Üniversitedeyken hemen hemen her gece bir başka kız ile yatmaktaydım Bunu filmlerde söylemeseler de hemen hemen herkesin bildiği bir şey vardır: bir gecelik ilişkinin sabahında içiniz bomboş kalkarsınız Hatta pişmanlık bile duyarsınız Üniversitedeyken benim için seks bir din gibiydi Sabah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Eûzubillâhimineşşeytânirracîym Bismillâhirrahmânirrahîym Rahman Rahim Allah'ın adı ile başlarım Alemlerin Rabbı Allah'a hamd olsun Salât ve selâm, PEYGAMBER EFENDİMİZ’in ve onun pak âlinin ve ashabının tümüne ????? ?????????? ?????? ???????? ???????? ??????????? ?????????? ??????? ve mâ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,640Mesajlar
29,723Kullanıcılar
mikelSon üye
Üst Alt