Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kendimi unuttum sende

Kendimi unuttum sende
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kendimi unuttum sende Bir yaz sıcağını bırakıp yürek yurduma Kendimi unuttum sen kokan sahillerde Suyosunu tutmuş kıyılara vurdum mecalsiz Kendimi unuttum baktığım sen gidişli dalgalarda Sen kokuyor tüm köpükle yıkanmış kum taneleri Seni getirmese de rotasını ırak ellere dönmüş gemiler Güvertesinde her bir aşkın hüznü seziliyor Uğradığı bütün sahillerde çığlıklar sessiz Yoksun hiçbir sahilde Bir sigara daha dumanı yükselir mavi suların ihtişamında Gözlerim dalıyor yine üzerinde çığlıkla dönen martılara Seni burdan uçurmuşluğuyla gök semalara sitemkarım Bu bayramda sensizim, bu bayramda çığlıklar düğümlü Kendimi unuttum sende Şayet esen bu poyrazla birlikte gelirsin diye Fikirler yetim, geceler uykusuz Kirpiklerim buluşmadı hiç, sen benden gideli Olur Ya son gelen dalgayla çıkagelirsin Gidişini resmeyledim semaya, gök kuşağı renkleriyle Takılı kaldım senelerdir, her yağmur yağışında ortaya çıkar mı Zamana inat Sevdalara inat Gözlerim takılı akreple yelkovana Kaç kez benzer yerde çakılı kaldım bir bilsem Ne beni duydun ne de sahildeki martıların çığlığını Bir bendeki sen kaldı, yüreğimde Birde Filistin'den, Irak'tan yükselen çığlıklar Demokrasi tankları , hür kurşunları bozuyor sessizliği Soldururken bir bir, Minicik yürekleri! Üşüyor sessizliğinde tüm göçmen kuşlar Terkediyor tek tek konakladığı yurdundan Cümbür Cemaat duydu bu feryatları bir sen duymadın Sevgi ırmakları akmıyor dünyanın üzerinden Kan kokuyor dünya Irak üzerinden Bu öfke , bu kan insan avına dönüştü panayır yerinde Paketlenerek toplu mezarlara sığdırılmadı bir türlü İnsan hakları namlularından binlerce isimsiz vücut! Uykusuz geçen kaç gece kaç bayram sabahlarında Doymadı koca deniz gibi yuttuğu her bir cana Yenilmeyeceğim ,yem olmayacağım!Beklemekten Bir barıştırma elçisi ol dön artık Dön!,Kalp memleketime Yürek yurdum kimsesiz kalmasın Yar!  

858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt