Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kendimi yorgun hissediyorum nedeni nedir?

Kendimi yorgun hissediyorum nedeni nedir?
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kendimi bezginlik hissediyorum nedeni nedir? Tüm günü evde hiçbir şey yapmadan geçirmiş olsanız da, yeniden enerjinizin düşüklüğünden ve sürekli bezginlik hissetmekten şikayet edebilirsiniz Bu sorunla başa çıkmak için ilkin enerjinizi nelerin düşürdüğünü öğrenmelisiniz İşte enerjinizin düşmesine neden olan etmenlerden bazıları… Uyku düzensizliği: Tıpatıp bir pilin çok miktar olması gibi vücudumuzun da çok miktar olmaya ihtiyacı vardır İyi bir gece uykusu, bedeni yoğun bir güne hazırlar Uykularınz uyumlu ya da derme çatma olması da bitkin hissetmeniz için önemli bir kriterdir Çünkü yapılan araştırmalarda, olağan uykunuzdan daha uzun vakit uyumanın daha çok bitkinlik hissine yol açtığı kanısında 48540 48540 kendimiyorgunhissediyorumnedeninedir5c4f8225181c7kendimiyorgunhissediyorumnedeninedir5c4f8225181c7 345 610 yjpg48540 Kendimi yorgun hissediyorum nedeni nedir? yjpg48540 Kendimi yorgun hissediyorum nedeni nedir? Uzun mesailer: Günde 89 saat ofiste bir koltukta oturmak enerji harcamıyormuşsunuz gibi görünse de, enerjinizi düşürdüğünü söyleyebiliriz Meslek, stresi de beraberinde getirir Gerginlik ise kan basıncını yükseltir, kalp atışlarını hızlandırır ve bedenin mücadeleye hazırlanması gibi sonuçlar doğuruyor Bu durumu atlatmak ve enerji seviyesinizi sağlamlaştırmak için, öğle arasında kısa yürüyüşler veya kolay esneme hareketleri yapabilirsiniz Perhiz gerçekleştirmek: Yapılan sıkı diyetlerle kilo vermenin dışarıya enerji seviyenizi de oldukça düşürürsünüz Oysa enerjinizi yapmak için aşırı yemeğe ve şekerli yiyeceklere sarılmak da uygun değildir Bütün gün enerjik olmak için sık ara ara küçük ufak atıştırmak kan şekerinizi dengeler ve enerjinizi yerine getirir Az su tüketmek: Gün boyu su içmemek veya az miktarda su harcamak; kan dolaşımınızın yavaşlamasına niçin olur Bu da kaslarınıza giden oksijen ve inşa maddelerinin miktarını azaltır Fakat vücudunuza aldığınız su miktarını artırmak nedeniyle gazlı içecekler ve kafeine yüklemek de içten yok Özellikle su yerine kola ve kahveye sarılmak, vücudunuzun daha da susuz kalmasına yol açar Enerjinizin sahiden yükselmesini istiyorsanız sadece su için Atıl yaşam: Çalışma yapmanın enerjinizi düşüreceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz Uyumlu spor ve egzersiz, dermansızlık hissini yenmenin ve yenilenmiş hissetmenin en iyi yollarındandır… Ayrıca artı şişman almak hareketlerinizi kısıtlamanın yanı sıra kaslarınızı da zayıflatır Uyumlu alıştırma gerçekleştirmek sizi daha devingen hissettirir Keza alıştırma uyumanızı kolaylaştıracağı gibi stresle başa çıkmanızı da kolaylaştırır  

858,465Konular
981,154Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt