Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kendimin Büyükbabası Olmak

Kendimin Büyükbabası Olmak
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kendimin Büyükbabası Olmak Anlayan Var mı ??kendiminbuyukbabasiolmak5c55a054a52b2gifalt :puhas: :puhas: :puhas: Ben 24 yaşındayım ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim Kendisinin de 25 yaşında bir kızı var Babam ise bu kız ile evlendi Bu Vesile Ile babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu Hanımımın ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu Oğlum hanımımın kızının erkek kardeşi oldu, aynı zamanda babamın da eniştesi bundan başka üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu Anlıyacağınız benim oğlum benim dayım oldu Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve de kızımın oğlu olduğu için de torunum Yani ben torunumun erkek kardeşiyim Hem bir annenin evladının babası eşi olduguna tarafından ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim Kısacası kendimin büyükbabasıyımkendiminbuyukbabasiolmak5c55a054aa5e4alt  

858,465Konular
981,141Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt