Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kendinden bahseder misin biraz?

Kendinden bahseder misin biraz?
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kendinden bahseder misin biraz? Kendinden bahseder misin biraz? Kendinden bahseder misin biraz? niye konu sıkıntisimi var! Kendinden bahseder misin biraz? Bosver guzelim, benden sana ekmek cikmaz! Kendinden bahseder misin azıcık? karsiliginda sen bana kimden bahsedeceksin! Kendinden bahseder misin birazcık? maymundan geldim, maymunluga devam ediyorum! Kendinden bahseder misin birazcık? vallahi dogrusunu istersen baskasinin yaşamsal olsaydi bu yasadigim coktan cikmistim ben film bitmeden Kendinden bahseder misin biraz? avukatim gelmeden hicbirsey soylemem! Kendinden bahseder misin azıcık? kendimi ceviremiyorum fakat turkceye! Kendinden bahseder misin azıcık? hangimizden bahsedeyim, ben sizofrenimde! Kendinden bahseder misin biraz? uzerime kounsacak kadar kendimi tanimiyorum! Kendinden bahseder misin biraz? bosver ya, ne senden ne benden, baskalarindan bahsedelim! Kendinden bahseder misin azıcık? cok gollu bır beraberlikten yanayim! Kendinden bahseder misin azıcık? keyif veren maddelere istirap cektiriyorum! Kendinden bahseder misin azıcık? bugun doktora gittim, 3 aylik nihilistmisim! Kendinden bahseder misin azıcık? buradami hemencecik simdimi keske calissaydim birazcık evde kendi kendime! Kendinden bahseder misin birazcık? 3 asagi, 5 yukaridayim! Kendinden bahseder misin birazcık? Saibeliyim birazcık! Kendinden bahseder misin azıcık? hayvanlarin, bitkilerin, esyalarin niye soyadlari yok onu düsünüyorum! Kendinden bahseder misin biraz? olmuyorne yapsam olmuyor iklim degisiyor lakin akdeniz olmuyor! Kendinden bahseder misin birazcık? burada olmayanlar hakkinda konusmasak, yanıt hakki dogabilir! Kendinden bahseder misin azıcık? olabilecegimin gelecek programiyim! Kendinden bahseder misin birazcık? hic surukleyici degilim agirligimca dram ederim!  

858,496Konular
982,241Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt