Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kendinden bi yaş büyük kız sorunu

Kendinden bi yaş büyük kız sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet büyüklerim küçüklerim lise 3 e gidiyorum emrindeki sınıfımda bi kız var o lise 4 ve kızla kesişiyoruz fakat ufak oldğum için reddedilmekten korkuyorum yani ne yapabilirim nasıl davranabilrm yaklaşabilirim yorumlarınızı alabilirmyiim

Similar threads

Merhaba Sevgili ablalarım abilerim büyüklerim küçüklerim uğurlu akşamlar; Bi kız ile tanıştım başlarda çok iyiydik böyle sürekli aşkımlı canımlı cicimli konuşuyorduk ama sevgili değildik zamanla ona bağlandım sonradan çıkma teklifi ettim beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi uzatmadım bitmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Arkadaşlar lise 2 ye gidiyorum okuldaki herkesin tabiriyle yakışıklılığım var kız 11 e gidiyor ve boyu benden kısa ama kız okulda kimseye bakmıyor ve ben sigara içmiyorum o içiyor nasıl yaklaşabilirim kıza?
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
sa ben lise 3 sınıfta angaradan katılmaktayım bizim lisede benim bir üst sınıfımda bir kız varsenenin başından beri kesintisiz kesişiyoruz kız beni kesiyor bazen hafif gülümser gibi bir yüz ifadesi sergiliyor beni cogunlukla gördügünde takip ediyor ben ona baktıgımda bakışlarını degistirmiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Arkadaşlar aynı okuldayız kızlaBenden 1 yaş büyükAma yani doruk olarak falan ben daha uzunumneyse bu kız kendinden küçükleri azıcık çocuksu görüyor sanırım 1 yaş bile olsa o kızla ilgili herşeyi biliyorumsevgilisi yokmuşfakat o beni tanımıyorsadece facebook'da eklio eklemiştiyani ben bu kızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Arkadaşlar Acilen Benim Yaşım 15 Sınıfımda Hoşlandığım Çok Hoş Bi Kız Var Benimde Vucidum Adaleli Boyumda Uzun Kızla Sırt Sırta Oturduğumuz İçin Muhabbetimiz İyi Fazla Hemen Hemen Kanka Olucaktık Fakat Ben Mahsus Kanka Felan Demedim Ben Kızdan Hoşlanıyorum Onunda Benden Hoşlandığını Sanıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt