Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kendini haklı görebilen kıza ne demeliyim ?

kendini haklı görebilen kıza ne demeliyim ?
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhabalar

1 ay önce ayrıldığım kızla her yerde konuşmaya başladım kız lise sonda bende liseyi geçen yıl bitirdim fakat üniversiteyi kazanamadım dershaneye gidiyorum her neyse kız bana işte sen bir yeri kazanamazsan fiilen çok üzülürüm acaba konuşmasak mı dedi değil öyle şey olurmu niye pek düşünüyorsun diye belirttim buna rağmen seni kıskanırım , üzerim zaten sen yeni ortam yapıcan kızlar falan ben kimim oysa gibi şeylerde söyledi bunlarıda duymazlıktan gelip hala konuşmak istediğimi söyledim buna karşın hala burun kıvırdı sonra dedim sen konuşmak istiyomusun ? ilk öncelikle istemiyorum dedi hemencecik ardından istiyorum fakat korkuyorum dedi sonra anladım ki sen kendin için bunları bana söyledin benim üstümden oynadın seni ben engelliyorm dime dedim iyi işlenmiş konuşmayalım dedim sonradan işte sen böylesin çekip gidiyosun senin sevginden nolur dedi sen haksızsın ben haklıyım beni bırakıp gidiyosun dedi hemen ben bu kıza ne demeliyim ?

858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt