Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kendinizi kullandırtmayın

kendinizi kullandırtmayın
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kendinizi kullandırtmayın bir adam vardı 8 sene önce tanıştım5 yılllık öğretmenim 8 yıl yolunu bekledim somut manevi daima verdim o benim için bu hayattaki herşeydi okadar degerliydi fakat yıllardan beri onun için her gece dua ettim atansın bir mevkiye gelsin evlenelim bir ömür mutlu olalım die meğer karsımdaki insan bunların hiç birine değmezmiş bütün evlenecekken ben bundan böyle sana karsı birsey hissetmiyorum sakın benim sevgilim yapmaz o adam şerefsizmiş demeyin btnde böylece derdim inanın bana eğer o yapyıysa her insan yapar kendimce bir insan 8 yıl kör olablir mi bilmiyorum fakat bence bu insanlıgın ayıbı lütfen kızlar kendinizi kullandırtmayın ben okadar fazla verdim fakat karsımakinin bana ihtiyacı kalmadı bundan böyle ve herşey bitti o süre hemen ben neyim kocaman bir hiç gençligimi baharında tükendim okadar fazla acı çekiyorum ki anlatamam lütfenn hiç bir genç kız bunu yapmasın tüm gençligimi aldı elim den tüketti beni dipteyim çok kızgınınm öfkeliyim ama ona degil kendime bukadar ahmak oldugum için tek suçum sade ve sadece kayıtsız şartsız koşulsuz hoşlanmak ve itimat etmek bu hayatta bundan böyle kimseyi sevebileceğime inanmıyorum  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,345Kullanıcılar
mikoSon üye
Üst Alt