Kendinizi Namazla İlgili Bilinclendirin
imageskendinizinamazlailgilibilinclendirin5ad2cf2caa666Bunu en başta kitap okuyarak yapmalısınız
Bu kitapların en başında Kuran olmalı Sonra hadisler Daha sonra namazla ilgili kitaplar
En onemlisi “Rabbinizi duşunun
Allah size ne kadar cok nimet verdi Size mutluluk verdi
Hz Muhammed’in Ummeti olmayı nasip etti
Allah’ın verdikleri saymakla bitmez
Ama Rabbimizin bizden istedikleri hic fazla değil
En onemli isteği namaz kılmamız 5 vakit onunla beraber olmamız
Bu kadar nimete karşılık 5 vakit namaz sizce cok mu?
“elhamdulillah muslumanım diyen biz kullar namaz kılmaya koşarak gitmemiz lazım
Ama bazı kullar namazlarını kılmıyor Taş catlasa 15 dakika suren
Namazı kılmayan kullar var Ama Rabbimiz onlardan rızkını kesmiyor Ne kadarda merhametli bir ilahımız var değil mi?
Ama bir gun son nefesinizi verdiğinizde “keşke diyebilirsiniz
“Keşke ibadetlerimi yapsaydım, keşke namaz kılsaydım
Namaz kılmak icin gec değil, ama kılmadığınız her saniye icin cok gec olabilir
Dunyalık işlere dalıp bunları hic duşundunuz mu? Belki duşunup “vaktim yok diyenler vardır Hepimizin vakti cok fazla Anlamsız dizi ve maclar izleneceğine namazlar kılınsa daha iyi olmaz mı?
Erkek ve bayan muhabbetlerinde dedikodu yerine namazdan konuşulsa daha iyi olmaz mı?
Ozetle hayatımızın anlamı olan namazıda bırakırsak hayatımızın anlamı kalmaz Ama bu bahsettiğim hayat ahiretteki hayatımız
Sizi gunahlardan, şeytandan, kufurden kısacası tum kotuluklerden koruyan namazı kılmak icin gec değil Ama “keşke diyecek kadarda gec kalmayın
Sabah namazını kılan kimse Allah'ın himayesindedir Dikkat et, ey Ademoğlu! Allah, bizzat himayesinde olan bir konuda seni sorguya cekmesinHzMuhammed(sav)
imageskendinizinamazlailgilibilinclendirin5ad2cf2caa666Bunu en başta kitap okuyarak yapmalısınız
Bu kitapların en başında Kuran olmalı Sonra hadisler Daha sonra namazla ilgili kitaplar
En onemlisi “Rabbinizi duşunun
Allah size ne kadar cok nimet verdi Size mutluluk verdi
Hz Muhammed’in Ummeti olmayı nasip etti
Allah’ın verdikleri saymakla bitmez
Ama Rabbimizin bizden istedikleri hic fazla değil
En onemli isteği namaz kılmamız 5 vakit onunla beraber olmamız
Bu kadar nimete karşılık 5 vakit namaz sizce cok mu?
“elhamdulillah muslumanım diyen biz kullar namaz kılmaya koşarak gitmemiz lazım
Ama bazı kullar namazlarını kılmıyor Taş catlasa 15 dakika suren
Namazı kılmayan kullar var Ama Rabbimiz onlardan rızkını kesmiyor Ne kadarda merhametli bir ilahımız var değil mi?
Ama bir gun son nefesinizi verdiğinizde “keşke diyebilirsiniz
“Keşke ibadetlerimi yapsaydım, keşke namaz kılsaydım
Namaz kılmak icin gec değil, ama kılmadığınız her saniye icin cok gec olabilir
Dunyalık işlere dalıp bunları hic duşundunuz mu? Belki duşunup “vaktim yok diyenler vardır Hepimizin vakti cok fazla Anlamsız dizi ve maclar izleneceğine namazlar kılınsa daha iyi olmaz mı?
Erkek ve bayan muhabbetlerinde dedikodu yerine namazdan konuşulsa daha iyi olmaz mı?
Ozetle hayatımızın anlamı olan namazıda bırakırsak hayatımızın anlamı kalmaz Ama bu bahsettiğim hayat ahiretteki hayatımız
Sizi gunahlardan, şeytandan, kufurden kısacası tum kotuluklerden koruyan namazı kılmak icin gec değil Ama “keşke diyecek kadarda gec kalmayın
Sabah namazını kılan kimse Allah'ın himayesindedir Dikkat et, ey Ademoğlu! Allah, bizzat himayesinde olan bir konuda seni sorguya cekmesinHzMuhammed(sav)