nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Kendinizi Namazla İlgili Bilinçlendirin
Bunu en ilk olarak kitap okuyarak yapmalısınız
Bu kitapların en başında Kuran olmalı Daha Sonra hadisler daha sonra namazla ilgili kitaplar
En önemlisi “Rabbinizi düşünün
Allah size ne dek çok nimet verdi Size sevinç verdi
Hz Muhammed ’in Ümmeti olmayı nasip etti
Allah ’ın verdikleri saymakla bitmez
Fakat Rabbimizin bizden istedikleri hiç pozitif yok
En kayda değer ricası namaz kılmamız 5 vakit onunla beraber olmamız
Bu kadar nimete karşılık 5 zaman namaz sizce fazla mu?
“elhamdülillah müslümanım diyen biz kullar namaz kılmaya koşarak gitmemiz lüzumlu
Lakin bir takım kullar namazlarını kılmıyor Taş çatlasa 15 dakika süren
Namazı kılmayan kullar var Ama Rabbimiz onlardan rızkını kesmiyor Ne kadarda merhametli bir ilahımız var yok mi?
Lakin bir gün son nefesinizi verdiğinizde “keşke diyebilirsiniz
“Keşke ibadetlerimi yapsaydım, keşke namaz kılsaydım
Namaz kılmak için geç yok, ama kılmadığınız her saniye için çok geç olabilir
Dünyalık işlere dalıp bunları hiç düşündünüz mü? Ola Ki düşünüp “vaktim değil diyenler vardır Hepimizin vakti çok pozitif Amaçsız dizi ve maçlar izleneceğine namazlar kılınsa daha iyi olmaz mı?
Erkek ve bayan muhabbetlerinde dedikodu yerine namazdan konuşulsa daha iyi olmaz mı?
Kısaca hayatımızın anlamı olan namazıda bırakırsak hayatımızın anlamı kalmaz Ama bu bahsettiğim hayat ahiretteki hayatımız
Sizi günahlardan, şeytandan, küfürden kısacası bütün kötülüklerden koruyan namazı kılmak için geç yok Ama “keşke diyecek kadarda geç kalmayın
Sabahleyin namazını kılan kimse Allah'ın himayesindedir Dikkat et, ey Ademoğlu! Allah, kişisel olarak himayesinde olan bir konuda seni sorguya çekmesinHzMuhammed(sav) *
Bunu en ilk olarak kitap okuyarak yapmalısınız
Bu kitapların en başında Kuran olmalı Daha Sonra hadisler daha sonra namazla ilgili kitaplar
En önemlisi “Rabbinizi düşünün
Allah size ne dek çok nimet verdi Size sevinç verdi
Hz Muhammed ’in Ümmeti olmayı nasip etti
Allah ’ın verdikleri saymakla bitmez
Fakat Rabbimizin bizden istedikleri hiç pozitif yok
En kayda değer ricası namaz kılmamız 5 vakit onunla beraber olmamız
Bu kadar nimete karşılık 5 zaman namaz sizce fazla mu?
“elhamdülillah müslümanım diyen biz kullar namaz kılmaya koşarak gitmemiz lüzumlu
Lakin bir takım kullar namazlarını kılmıyor Taş çatlasa 15 dakika süren
Namazı kılmayan kullar var Ama Rabbimiz onlardan rızkını kesmiyor Ne kadarda merhametli bir ilahımız var yok mi?
Lakin bir gün son nefesinizi verdiğinizde “keşke diyebilirsiniz
“Keşke ibadetlerimi yapsaydım, keşke namaz kılsaydım
Namaz kılmak için geç yok, ama kılmadığınız her saniye için çok geç olabilir
Dünyalık işlere dalıp bunları hiç düşündünüz mü? Ola Ki düşünüp “vaktim değil diyenler vardır Hepimizin vakti çok pozitif Amaçsız dizi ve maçlar izleneceğine namazlar kılınsa daha iyi olmaz mı?
Erkek ve bayan muhabbetlerinde dedikodu yerine namazdan konuşulsa daha iyi olmaz mı?
Kısaca hayatımızın anlamı olan namazıda bırakırsak hayatımızın anlamı kalmaz Ama bu bahsettiğim hayat ahiretteki hayatımız
Sizi günahlardan, şeytandan, küfürden kısacası bütün kötülüklerden koruyan namazı kılmak için geç yok Ama “keşke diyecek kadarda geç kalmayın
Sabahleyin namazını kılan kimse Allah'ın himayesindedir Dikkat et, ey Ademoğlu! Allah, kişisel olarak himayesinde olan bir konuda seni sorguya çekmesinHzMuhammed(sav) *