Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kendinizin Yaşam Koçu olun!!

Kendinizin Yaşam Koçu olun!!
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kendinizin Yaşam Koçu olun!! Yaşam koçu edinmek iyi düşünce fiilen bunu başarabilene tebrikler Hayallerinizi gözünüzde canlandırın İdealinizdeki hayata ulaşmanızın en önemli adımlarından biri de onu her ayrıntısıyla gözünüzde canlandırmaktır Şöyle bir önerme mevcut: Eğer hayalinizi olmuş gibi görebilirseniz olacaktır Bu da zihnin ve bedenin benzer olması prensibine dayanır Hayalinizi her ayrıntısıyla gözünüzde canlandırmanız çağırmak, geleceğinizi ve ona varmak yolunu çizmeniz anlamına kazanç Bir anlamda bilinçaltınızı kelimesi kelimesine iyi bir netice için programlamış oluyorsunuz Kendinize çelme takmayın Kendi yaşam koçunuz olduğunuza kadar, negatif düşüncelerinizin farkına varın: ''İlişkilerimde başarılı olamıyorum,'' ''Değişmekten korkuyorum,'' ''Kariyerimde değiştirme gerçekleştirmek için çok yaşlıyım'' Yaşam koçları bunları kısıtlayıcı düşünceler olarak nitelerler Herkesin bu müşteri düşünceleri vardır Kendimize güvenimizi ve bütün performansımızla hayatımızı yaşamamızı engellerler Bu kısıtlayıcı düşüncelerin nereden geldiğini bulmaya çalışın Bu olumsuz düşünceye ilk olarak ne süre kapıldığınızı bulun ve yazın Sonra ağır ağır kısıtlayıcı düşüncelerinizi artı alternatifleriyle değiştirmeye başlayın Kendinize iyi davranın Bizim kültürümüzde tekrar tekrar 'diğerleri' kendimizden önce gelir Kendimizi düşünerek bir şey yaptığımızda 'bencil' olmakla suçlanırız Kendini dikkate almak kötü bir şeydir sözde Halbuki iyi hissettiğinizde kendinize güveniniz kazanç ve diğerlerine daha çok muavin olabilirsiniz Bedensel ve ruhsal enerjinizi geri kazandıkça da hedeflerinize doğru koşar adım yaklaşacaksınız ve Denge Tablonuzdaki puanınız artacak neticede * Kendinizi karşısında zalim olmaktan vazgeçin Geçmişinizle ilgili canınızı sıkan ne varsa kendinizi bağışlayın İçinizden şöyle deyin: ''Tamam, bir hata yaptım Bundan nasıl bir sonuç çıkarmalıyım ki yeniden benzer hatayı baştan etmeyeyim?'' * Uyumadan önce o gün içinde atlatmayı başardığınız zorlukları düşünün ve bunlar için şükredin Hangi özellikleriniz bunun üstesinden gelmenizi sağladı ve Denge Tablosunda yetersiz olan bölümlere bunu nasıl uyarlayabilirsiniz? * Bir hafta sonu, tüm sabahınızı ya da öğleden sonranızı, yapmayı en çok sevdiğiniz aktiviteye ayırın Bu Nedenle kendinizi sıkıntı etmiş olun! * Vücudunuza iyi bakın Besleyici gıdalar yiyin, ahenkli egzersiz yapın ve uykunuza itina gösterin Bunlar, stresle başa çıkmanın en basit yollarıdır  

858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt