Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kendisini ve çevresindekileri tanımıyorum ... nasıl konuşabilirim

kendisini ve çevresindekileri tanımıyorum ... nasıl konuşabilirim
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Hiç Bilmediğim Bi Ortama Girdim Liseye Başladım ! Bir kızdan hoşlanıyorum O kızın birsürü kız arkadaşı var ve onlar sürü halinde geziyor kızı yalnız YAKALAYAMADIM ! nasıl açılacağım ! arkları da daima aynı sınıftan gelme imiş ! lütfen yardım edin !

Similar threads

Arkadaşlar kardeşler ablalar abiler teyzeler amcalar , Ben 14 yaşındayım ve lise 1'e geçtim 6 sınıftan 7 sınıfın ardına kadar bi kıza fazla aşıktım ve o kız habire birileriyle çıkan, çıktığını sanan biri olduğundan ve çok utancımdan o kıza açılmadım 8 sınıfta artık ona karşı bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Merhaba arkadaşlar, Ben lise 1 öğrencisiyim 2 dönem sınıf değiştirdimYeni sınıfımda 2 haftadır bir kızla bakışıyoruz derste ve tenefüste kesintisiz ve kızdan hoşlanmaya başladım bundan böyle bugün cesaret topladım azıcık kızın yanına gittim arkadaşları vardı şişe çevirmeye oynuyorlardı kız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Merhabalar Lütfen Yazımı Okuyunuz! Azıcık uzun olacak ama, lütfen 2 dknızı ayırınız Lütfen ! Daha önceden de konu açmıştım belki peşine düşüp takip edenler bilir, bu olayı özetlemeye çalışıyorum Bu sene okul başladığında, bir kızdan hoşlanmaya başlamıştım Lakin bir türlü söyleyemeyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhabalar; Konuyu En Başından Anlatmak İstiyorum Bütün Çıplaklığı İle Anlatıcam Bağlı Kurallara Yerinde Bir Biçimde Fakat Sonuçta Bir Pürüz Olmasını İstemiyorumFiilen Fazla Garip İmkansız Gibi Görünen Şeyler Var Anlatıcaklarımda Bir Gece 3 Dost Alem Yaparken Gece 3 Sularında Bira'larımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Olay biraz uzun ama sıkılmadan okursanız bir çözüm yolu gösterebilirsiniz umarım; Üniversiteye yeni başlamıştım; Burası başlangıç Takriben 2 ay oldu ve kardeşim olarak gördüğüm arkadaşım bir kızdan hoşlandı Ilk dönemin bitmesine eksik kalmıştı Bende o kızın arkadaşını gördüm En öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,510Konular
982,897Mesajlar
30,667Kullanıcılar
lyroxcssSon üye
Üst Alt