Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenya'nın Başkenti Nairobi

Kenya'nın Başkenti Nairobi
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nairobi
imageskenyaninbaskentinairobi5aee6df372b73
Kenya'nın başkenti olan Nairobi, ulkenin ortaguney kesiminde yer alır Nufusu 4 milyon civarıdır Her şeyden once bir yonetim ve hizmetler kenti olan Nairobi'de, turizm (kentin yanı başındaki Nairobi ulusal parkı) de son derece onemli bir gelir kaynağıdır Sanayinin de gelişmeye (besin sanayisi; metal eşya uretimi; dokuma sanayisi) başladığı kent, aynı zamanda da Kenya'nın başlıca oğretim (Nairobi universitesi, vb) merkezidir

Similar threads

Nairobi Kenya'nın başkenti olan Nairobi, ülkenin ortagüney kesiminde yer alır Nüfusu 4 milyon civarıdır Her şeyden önce bir yönetim ve hizmetler kenti olan Nairobi'de, turizm (kentin yanı başındaki Nairobi ulusal parkı) de son derece önemli bir kazanç kaynağıdır Sanayinin de gelişmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Montgomery Nerede? imagesmontgomerynerede5ae64314d49f7 ABD'de kent Alabama eyaletinin ortaguney kesiminde Alabama ırmağı kıyısında yer alan! Alabama eyaletinin ve Montgomery yonetim bolumunun merkezi Montgomery'nin nufusu 187 106'dır ( cevre belediyelerle 295 517) Yonetim işlevinin yanı sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Montgomery Nerede? imagesmontgomerynerede5ae63a0fa9193 ABD'de kent Alabama eyaletinin ortaguney kesiminde Alabama ırmağı kıyısında yer alan! Alabama eyaletinin ve Montgomery yonetim bolumunun merkezi Montgomery'nin nufusu 187 106'dır ( cevre belediyelerle 295 517) Yonetim işlevinin yanı sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Reykjavik Reykjavik İzlanda'nın başkenti ve en buyuk kentidir, Adanın guney batı kıysında, Faxa koyu kenarında yer alan Reykjavik'in nufusu 119289 (2019) tir Yonetim işlevlerinin yanı sıra ulkenin başlıca ticaret, sanayi(balıkcılık sanayiisi, metalurji, dokuma sanayisi, tersaneler vb) ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Phnom Penh imagesphnompenhnerededirhangiulkeninbaskentitarihcesi5ae6429be28db Kambocya’nın başkenti Ulkenin guney kesiminde, Mekong ve Tonle Sap ırmaklarının birleştikleri noktada yeralan Phnom Penh’in nufusu 800 000’dir Kompong Som’da buyuk gemilerin girmesine elverişli bir limanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,496Konular
982,233Mesajlar
30,151Kullanıcılar
draklobitSon üye
Üst Alt