Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kenzül arş duası ve fazileti

Kenzül arş duası ve fazileti
0
205

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kenzül arş duası ve faziletleri NELERDİR özet olarak

Kutsal kenzül arş duası her derde deva aralıksız okunduğunda kalp gözünü açan ilim sahibi yapan bir duadır

Kenzül arş duası Faziletleri

İki rekat namaz kılıp her rekatında Fatiha ve dahası İhlas okuyup selamlama verdikten sonradan bu duayı okuyan dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur

Fatihayı,İhlas Suresini,Kafirun ve Felak ve Nas Suresini üç defa okuyup sonra da bu duayı okuyan her türlü hastalıktan,her zalimin şerrinden onu belli kılar ve bütün isteklerini verir

Yazıp üzerinde taşırsa ve kim oysa başının altına koyup uyursa Allahü Teala o kimsenin malından çalınanı ve evinden kaçanı geri iade eder

Ömründe bir kere bu duayı okuyanın,Allahü Teala onu,Kıyamet Gününde yüzü ayın ondördü gibi aydınlık olarak haşrederHatta tüm insanlar onu bir peygamber ya da melek sanırlar

Aç olan okursa giyindirir,hasta okursa şifa verir,hastanın üzerine okunursa,hastalığından kurtulur,dünya yahut ahiret ihtiyaçlarından birisi için okursa Allah istediğini verir

Kim beş kere bu duayı okursa Peygamber Aleyhisselamı rüyasında görür

Bu duayı okuyan için cin,melek istiğfar ederlerÖmrü verimli olur *

Similar threads

Kenzul arş duası ve faziletleri NELERDİR kısaca Mubarek kenzul arş duası her derde deva surekli okunduğunda kalp gozunu acan ilim sahibi yapan bir duadır Kenzul arş duası Faziletleri İki rekat namaz kılıp her rekatında Fatiha ve bir de İhlas okuyup selam verdikten sonra bu duayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Kenzül Arş Duasının Fazileti Ve Arapça Kenzül Arş Duasının Fazileti Ve Arapça Türkçe Okunuşu manası Peygamberimiz Hz Muhammed(sav)den rivayet edilmistirSöyle buyuruyor Cebrail bana dediki:Ey Muhammed,kim ömründe bir kere bu duayi okursa,ALLAH´ü Teala onu,kiyamet gününde yüzü ayin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Kenzül Arş Duası'nın Fazileti Peygamberimiz Hz Muhammed(sav)den rivayet edilmiştir Şöyle buyuruyor: Cebrail bana dediki: “Ey Muhammed,kim ömründe bir kere bu duayı okursa,Allah´ü Teala onu,kiyamet gününde yüzü ayın ondördü gibi parlak haşrederHatta bütün insanlar onu,bir peygamber veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
KENZÜL ARŞ DUASI ve FAZİLETİ VE TÜRKÇE OKUNUŞU Peygamberimiz Hz Muhammed(sav)den rivayet edilmiştirŞöyle buyuruyor…… Cebrail bana dediki:“Ey Muhammed,kim ömründe bir kere bu duayı okursa,Allah´u Teala onu,kıyamet gününde yüzü ayın ondördü gibi parlak haşreder Hatta bütün insanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
368
Kenzül arş duası ve fazileti Kenzül arş duası ve fazileti Kenzül arş duası ve anlamı hakkında veri rica ediyorum Merhaba arkadaşlar ben Kenzül arş duası ve fazileti hakkında bilgi elde etmek istiyorum, konuyla ilgili data sahibi olan arkadaşlarıma şimdiden tşklerimi iletiyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt