Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kerem Alışık'ın sanat açıklaması takdir topladı!

Kerem Alışık'ın sanat açıklaması takdir topladı!
0
55

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
kerem_alisik_sanat_toplumsal_bir_cabadir_1639300494_8947.jpg

Usta oyuncu Kerem Alışık'ın rol aldığı ‘72. Koğuş' sinemasının gösterimi 10. Malatya Memleketler arası Sinema Şenliğinde yapıldı. Şenlikte Kerem Alışık büyük ilgi gördü. Alışık, sanat üzerine açıklamasıyla takdir topladı.

Malatya Kültür ve Kongre Merkezi’nde açılış merasimine katılan ve Turgay Tanülkü’ye Onur Ödülü’nü takdim eden Kerem Alışık, merasim sonrası kongre merkezinden hayranlarının ağır ilgisi nedeniyle çıkamadı.

Sanatçı ile fotoğraf çektirme ve imza yarışına giren Malatyalılar, ünlü oyuncuyu, "Kerem Alışık seni çok seviyoruz. Sen gönlümüzün en hoş yerindesin, Malatya’mıza beğenilen geldin" tezahüratlarıyla uğurladı.

Alışık, bu sevgi seli karşısında hislerini, "Sevgi en hoş ödül. Bu mükafatı tüm kalbimde, başımın üstünde taşıyorum" diyerek açıkladı.

Alışık,"Sanat toplumsal bir efordur, toplumdan gelir, topluma sarfiyat. İstikrarın her vakit muvaffakiyet olduğunu düşünüyorum" dedi.

858,506Konular
983,079Mesajlar
33,114Kullanıcılar
moleqySon üye
Üst Alt