Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kerem Alışık'tan yıllar sonra gelen itiraf!

Kerem Alışık'tan yıllar sonra gelen itiraf!
0
85

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
kerem_alisiktan_yillar_sonra_gelen_itiraf_1568876702_4273.jpg

Vefat eden usta oyuncu Sadri Alışık ve Çolpan İlhan'ın oğlu Kerem Alışık katıldığı bir canlı yayın programında hakkında bilinmeyenlerden bahsetti.

Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Bir Vakitler Çukurova serisinde başrol oynayan Kerem Alışık dün gündüz kuşağı bir canlı yayın programına katıldı. Programda şaşırtan itiraflarda bulundu.

BENİM YAPTIĞIM SANAT ONUN KALBİNE DEĞSEYDİ

Yeşilçam’ı hiç yadsımamak lazım. En büyük keşkelerim pederim beni görseydi. Hiç değilse benim bir mısram onun kulağında kalsaydı, sanatsal yaptığım bir aktiflik onun aklında mekan tutsaydı ve ya benim yaptığım sanat onun kalbine değseydi… Sinemde kapanmayan bir yaradır.

2ziw1_1568876604_1822.jpeg

Validem gördü, tanık oldu, destekledi velev bu mesleğe girmem konusunda çok itici güç oldu lakin pederim hiç göremedi. Değişik enteresan bir durum. Oyunculuğa geç başlamamın nedeni ‘korkuyordum’.Biraz da futbola olan merak, kendimi futbolda kanıtlamayı düşünüyordum. Güçlükle bir şey o denli bir ailenin göbeğine düşmüşsün insanın hayata karşı vazifesi yaşamak fakat sen kendini kanıtlamak ve sağlam durabilmek için iki sefer yaşamak zorundasın.Ben evvel kendimi ‘futbolla kanıtlayayım’ derdine düştüm. O yüzden oyunculuk serüveni geç başladı. Pederim da bana bıraktı ‘oğlum sen git oyuncu ol’ deseydi bana buyruk üzere gelirdi giderdim lakin o da o denli demedi. Büsbütün kendi irademe bıraktı.

OĞLUM İLE TIPKI SERIDE ROL ALDIM

vMh8D_1568876635_9467.jpeg

Artık oğlum ile birebir seride rol aldım. Dayanılmaz bir his setine gittim orada da izledim çok şirin bir his. Birebir karakterin gençliğini ve daha sonra yetişkin halini oynamak beni çok bahtiyar etti. Artık onun da önünde bu oyunculuk yelpazesi açıldı. Kendi bileceği iş bundan sonrası… Biz daima sanatın içinde olan bir aileyiz.Ailemden bana vasiyet ‘ne iş yaparsan yap, işini canınla yap. İşini avuçlarınla kavra tut avuçlarını değdirme’ derlerdi bu bir nasihati. Ben de mesleğimi, onurum, vicdanım olarak gördüm bu biçimde dört elle sarıldım.

858,497Konular
982,018Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt