Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kerem Bürsin: Kadınları savunmak, beni daha az erkek yapmaz!

Kerem Bürsin: Kadınları savunmak, beni daha az erkek yapmaz!
0
29

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
kerem_bursin_kadinlari_savunmak_beni_daha_az_erkek_yapmaz_1603348071_8794.jpg

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin GQ dergisine “Kadın haklarını korumam, kadına şiddetin son bulmasına dair her seferinde sesimi yükseltmem mi beni daha ‘az’ erkek yapacak? Kadınların erkeklerin desteğine veya onlara sahip çıkmasına ihtiyaçları yok.” açıklamalarında bulundu.

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, GQ dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. Uzun yıllar Amerika’da yaşayan, 2013’te ‘Güneşi Beklerken’ dizisi için Türkiye’ye gelen oyuncu, “Türk kimliğimle hep barışıktım. Keşfettikçe zenginleşip derinleştim. ‘Hayırlısıyla olur’ sözünü kullandıkça, rahatlamaya başladım. Hayata buradan bakmayı başarınca, bir şeylerin olup olmamasına takılıp kendini yormuyorsun. Günün birinde yeniden Amerika’da çalışmak isterim ama artık hiçbir zaman Türkiye’den kopmam, kopamam” dedi.

mPuBT_1603348126_4515.JPG

Jön olmak istemediğini belirten oyuncu, “Öyle bir adam değilim. ‘Ekranların yakışıklı yüzü’ diye anılarak hayatımı geçiremem. Tam aksine absürt komedi yapmayı düşünüyorum” diye konuştu.

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt