Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kerem Bürsin'den şaşırtan itiraf! "Türkiye'ye dönmeseydim dövüş antrenörü olurdum!"

Kerem Bürsin'den şaşırtan itiraf! "Türkiye'ye dönmeseydim dövüş antrenörü olurdum!"
0
52

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
kerem_bursinden_sasirtan_itiraf_turkiyeye_donmeseydim_dovus_antrenoru_olurdum_1636277480_2222.jpg

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün konuk olduğu bir programda yaptığı "Amerika’dan Türkiye’ye dönmeseydim dövüş antrenörü olabilirdim" açıklamalarıyla şaşırttı.

Son olarak "Sen Çal Kapımı" dizisinde oynadığı Serkan karakteriyle büyük beğeni toplayan Kerem Bürsin, evvelki gün Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Twitter, Instagram ve YouTube hesaplarından canlı yayınlanan Anadolu Efes Stüdyo’ya konuk olarak katıldı.

Güzel oyuncu sunucu Ezgi Avcı’nın yönelttiği sorulara samimi karşılıklar verdi. Daha evvel "Güneşi Beklerken", "Bu Kent Gerinden Gelecek", "Şeref Meselesi" ve "Unutursam Fısılda" üzere başarılı üretimlerde rol alan ünlü oyuncu, "Amerika’dan Türkiye’ye gelmeseydiniz hangi alanlarda çalışırdınız?" sorusuna verdiği yanıtla hayranlarını şaşırttı. Sporun hayatında değerli bir yer edindiğini belirten ünlü oyuncu, şöyle dedi:

"Amerika Birleşik Devletleri’nden Türkiye’ye gelmeseydim tekrar oyunculukla ilgili bir şeyler yapardım ya da karma dövüş sanatları tertibi olan UFC’de (Ultimate Fighting Championship) atlet olmasam da farklı konumda yer alabilirdim. Örneğin UFC antrenörü olabilirdim. Aslında Türkiye’ye gelmeden evvel UFC alanında çalışmalar yapıyordum."

34 yaşındaki oyuncu gelecekte yapmak istediklerine de değinerek kelamlarını şöyle sürdürdü:

"Oyunculuk tarafında en büyük hayalim yurtdışına daha çok açılmak. Tabiatla alakalı, müspet şeyler başarmak istiyorum. Ayrıyeten bayan hakları alanında da çalışmalar yapmayı planlıyorum."

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt